Home / Ψυχαγωγία / Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν ξέρω αν έχεις πολιτική σπονδυλική στήλη» – Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω σίγουρα κοινωνική σπονδυλική στήλη»
Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν ξέρω αν έχεις πολιτική σπονδυλική στήλη» – Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω σίγουρα κοινωνική σπονδυλική στήλη»
Παρασκευή, 26.4.2024, 00:30
Zappit@ZAPPIT_

“Έχω συγκεκριμένη ατζέντα με την οποία θέλω να καταπιαστώ στην Ευρωβουλή και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν” διευκρίνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, τη νύχτα της Πέμπτης, με αφορμή την απόφαση να βρεθεί υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να της δώσει κάποιος το «πράσινο φως» να βρεθεί προσεχώς στις Βρυξέλλες.

«Αν έρθει ένας πολίτης και σου πει, «γιατί κυρά μου να σε στείλω στην Ευρωβουλή», πες μας γιατί να σε στείλουμε στην Ευρωβουλή. Είσαι ικανή να κάνεις με αποτελεσματικότητα την δουλειά για την οποία θα σε στείλουμε;» ρώτησε αρχικά ο οικοδεσπότης της εκπομπής με την καλεσμένη του να αποκρίνεται ως εξής. «Εσύ τι πιστεύεις;».

«Εγώ τι πιστεύω θα το πω στην κάλπη ψηφίζοντας. Πάντως δεν μπορώ να τοποθετηθώ εγώ σε αυτό γιατί είναι σαν να σε προτείνω. Δεν προτείνω κανέναν. Πιστεύω ότι είσαι μια έξυπνη γυναίκα, μια λαμπερή γυναίκα, δεν ξέρω αν έχεις την σπονδυλική στήλη την πολιτική, τη συγκρότηση την πολιτική, την κατάρτιση την πολιτική για να σταθείς στα μεγάλα γενικά πολιτικά θέματα. Δεν το ξέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τότε, παίρνοντας τον λόγο, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω σίγουρα την κοινωνική σπονδυλική στήλη, η οποία διέπεται από πολύ συναίσθημα, πολλή ενσυναίσθηση, πολλή κατανόηση και θεωρώ ταυτόχρονα ότι έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές ικανότητες οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να φέρουν ένα αποτέλεσμα. Έχω συγκεκριμένη ατζέντα με την οποία θέλω να καταπιαστώ και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν».

«Θα στοχεύσω σε αυτές επιτροπές που είναι πολύ συγκεκριμένες που επικεντρώνονται κυρίως στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη θέση της γυναίκας, στην αντιμετώπιση της βίας, στα παιδιά και στον εργασιακό χώρο. Έχω γνώση, έχω κατάρτιση. Όλα αυτά τα κοινωνικά ζητήματα και είμαι 100% σίγουρη ότι τα γνωρίζω και μπορώ να τα διαχειριστώ και έχω και την κατάρτιση για τον κόσμο που δεν το γνωρίζει αυτό» υπογράμμισε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1.