Απαλλαγείτε από τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές στο σπίτι με ένα ταπεινό υλικό από την κουζίνα σας

Καφές: Αντί να πετάτε το κατακάθι από τον καφέ που φτιάξατε, ο Filho προτείνει να τους κρατήσετε και να τους αξιοποιήσετε ως μια γρήγορη λύση κατά των οσμών. «Τοποθετήστε απλά ένα μπολάκι με χρησιμοποιημένο καφέ στο ψυγείο ή στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα βράδυ και ξυπνήστε με ένα ευχάριστο άρωμα που θα εξαφανίσει κάθε δυσάρεστη οσμή”, είπε. “Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον καφέ για να εξουδετερώσετε τις οσμές από τα παπούτσια σας”, πρόσθεσε.

Ξεχάστε τους επίμονους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές με τη βοήθεια ενός απλού υλικού που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας. Η φύση διαθέτει λύσεις για τα πάντα, ακόμα και για τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε τη δύναμη των φυσικών συστατικών για να διατηρείτε πάντα καθαρό το σπίτι σας

Ένας επαγγελματίας καθαρισμού μοιράστηκε πρόσφατα ένα έξυπνο κόλπο που εξουδετερώνει τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά. Αυτή η οικολογική και οικονομική λύση είναι αποτελεσματική κατά των δυσάρεστων οσμών, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών.

Ο Paulo Filho, ιδιοκτήτης της Celestial Commercial Cleaning Service, αποκάλυψε ορισμένα μυστικά καθαρισμού. Για όσους προτιμούν να καθαρίζουν το σπίτι τους με φυσικά προϊόντα αντί για χημικά καθαριστικά, ο Filho προτείνει να εμπιστευτούν τη δύναμη του λεμονιού.

Το λεμόνι, εξηγεί ο ειδικός, είναι πολύ πιο ισχυρό από όσο θα περίμενε κανείς. «Η φύση διαθέτει λύσεις για πολλές δύσκολες εργασίες καθαρισμού, αλλά το αγαπημένο μας όπλο είναι το ταπεινό λεμόνι», δήλωσε. «Οι όξινες ιδιότητές του εξουδετερώνουν λεκέδες και οσμές, αφήνοντας πίσω μια αναζωογονητική μυρωδιά εσπεριδοειδών που λατρεύουν οι πελάτες μας».

Ο Filho πρόσθεσε ότι οι περισσότεροι υποτιμούν τη δύναμη των κοινών οικιακών ειδών, όπως η μαγειρική σόδα, ως οικονομικά απορρυπαντικά. «Εκτός από το λεμόνι, ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και ξυδιού κάνει θαύματα σε επίμονους λεκέδες και λίπη», ανέφερε.

«Μια φορά, ένα μέλος της ομάδας μας τοποθέτησε ένα μπουκάλι χλωρίνης πάνω σε έναν πάγκο αφήνοντας έναν λεκέ. Ευτυχώς, χάρη στη μαγειρική σόδα, καταφέραμε να εξουδετερώσουμε την αντίδραση του χημικού με την φυσική πέτρα. Εφαρμόσαμε μία πάστα μαγειρικής σόδας για να απορροφήσει και να εξουδετερώσει την όξινη χημική αντίδραση», αποκάλυψε ο ειδικός.

Ο επαγγελματίας καθαρισμού μοιράστηκε και άλλες φυσικές μεθόδους που τον βοήθησαν να εξοικονομήσει χρήματα στον καθαρισμό του σπιτιού.

Πανιά μικροϊνών: Δεν δημιουργούν γρατζουνιλες στις επιφάνειες και καθαρίζουν αποτελεσματικά.
Φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά γενικής χρήσης: Κατάλληλα για πολλές επιφάνειες.
Καθαριστικά για τζάμια: Για να κάνουν τα παράθυρά σας να λάμψουν.
Καθαριστικά για δάπεδα: Επιλέξτε το κατάλληλο για το είδος του δαπέδου σας.

Με λίγη προσπάθεια και τα απαραίτητα υλικά μπορείτε να διατηρείτε πάντα το σπίτι σας λαμπερό και καθαρό προστατεύοντας παράλληλα την υγεία σας.