Τον χωρισμό-βόμβα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου (27/04) στο “Ι Love Σου Κου” η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας το διαζύγιο της ηθοποιού με τον επιχειρηματία, τόνισε: “Χθες έσκασε μια είδηση, που η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούσε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά το είχαν διαψεύσει προφορικά. Χθες όμως, βγήκε μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Ότι τελικά χωρίζουν οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Aθηνά Oικονομάκου: Η τελευταία ανάρτηση με τον Φίλιππο Mιχόπουλο στο Ιnstagram

Δε μπορείς να πεις τίποτα σε αυτή τη περίπτωση. Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Καμιά φορά, όταν είσαι σε αυτά τα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις.

Γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και σε ρωτάει “πως είστε μεταξύ σας, τι κάνετε”, και δε θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση… Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, νόμος”.