Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο καλός συνάδελφος και φίλος της Σταμάτης Φασουλής ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα του και στέκονταν διαρκώς δίπλα στο φέρετρο της αγαπημένης φίλης του. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έφτασε στο νεκροταφείο Ζωγράφου κρατώντας ένα λευκό λουλούδι στα χέρια της.

Η Κάτια Δανδουλάκη έφτασε στο Νεκροταφείο Ζωγράφου για το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό.

Επίσης ο Ρήγας Αξελός, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ανδρέας Λουδάρος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, ο Γιώργος Κιμούλης, η Τζόυς Ευείδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα αλλά δεν είναι. δεν μπορώ να το χωνέψω. Ήταν το «δυναμό» για την καριέρα τη δική μου και του Θανάση», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας για το έτερό του συγγραφικό ήμισυ Θανάση Παπαθανασίου.

Ο συμπρωταγωνιστής της και φίλος της Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. «Η Άννα ήταν μια ολόκληρη εποχή που φεύγει», είπε.

Σταμάτης Φαοουλής – Μίρκα Παπακωνστανίνου

Ο Σταμάτης Φασουλής πολύς στενός φίλος της Άννας Παναγιωτοπούλου

«Την αγαπώ πάρα πολύ, αποχαιρετάμε σήμερα μία μεγάλη κυρία της ελληνικής σκηνής. Η Άννα ήταν θεατράνθρωπος. Ζούσε, ανέπνεε και λάτρευε το θέατρο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

Διονύσης Τσακνής

Διονύσης Τσακνής

Αλέξανδρος Καλλίτσης, ο σύντροφος της Άννας Παναγιωτοπούλου

Μαριάνα Τουμασάτου

Ρέππας – Παπαθανασίου

Αντώνης Λουδάρος – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ελισάβετ Κωνσταντινίδη

Παύλος Ορκόπουλος