Όταν η έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι φόνοι πραγματοποιήθηκαν πριν από τριάντα χρόνια, ο νεκρός πατέρας της Μπρι γίνεται ύποπτος, αναγκάζοντας την ίδια να ξαναζήσει τη σκληρή νύχτα που όλη της τη ζωή προσπαθεί να ξεχάσει. Ο μόνος άλλος ύποπτος είναι ένας παράδοξος καταπατητής στη φάρμα Τάγκερτ που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει μυστικά για το παρελθόν της Μπρι. Όταν αυτός εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η ανιψιά της Μπρι πέφτει θύμα απαγωγής, η παλιά υπόθεση αναθερμαίνεται.

Την Κυριακή με τη Realnews: Θαμμένα μυστικά, ένα συγκλονιστικό θρίλερ από τη συγγραφέα Μελίντα Λι

Την Κυριακή με τη Real News: Θαμμένα μυστικά, ένα συγκλονιστικό θρίλερ από τη συγγραφέα Μελίντα Λι

Η ανακάλυψη ανθρώπινων σκελετών φέρνει στην επιφάνεια άλλον έναν εφιάλτη από το παρελθόν της σερίφη Μπρι Τάγκερτ σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ από τη #1

στα Amazon Charts και στη Wall Street Journal συγγραφέα επιτυχιών Μελίντα Λι.

Πριν από είκοσι εφτά χρόνια, ο πατέρας της σερίφη Μπρι Τάγκερτ σκότωσε τη μητέρα της και μετά αυτοκτόνησε. Τώρα η Μπρι και ο μικρότερος αδερφός της Άνταμ βρίσκουν ανθρώπινα οστά στην εγκαταλελειμμένη φάρμα της οικογένειάς τους. Τα λείψανα είναι αυτά ενός άντρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι δολοφονήθηκαν και οι δύο με τον ίδιο φριχτό τρόπο.

Η Μπρι έχει πυροδοτήσει την οργή ενός δολοφόνου που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του – και τα κίνητρά του. Για να προστατέψει όσους αγαπάει, η Μπρι πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη με έναν δολοφόνο.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.