Home / Ψυχαγωγία / Το MasterChef επέστρεψε με την τελική 10άδα – «Ο Ηλίας είναι μαλακωμένο βούτυρο»
Το MasterChef επέστρεψε με την τελική 10άδα – «Ο Ηλίας είναι μαλακωμένο βούτυρο»
Τετάρτη, 8.5.2024, 21:30
Zappit@ZAPPIT_

“Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι ευκαιρία να μας κάνει… ανάστα”.

Με ένα νέο επεισόδιο μετά τη διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (8/5) το MasterChef 2024. Ο μαγειρικός διαγωνισμός έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, αφού έχουμε φτάσει στους 10 διεκδικητές του τίτλου και του μεγάλου χρηματικού ποσού.

Απόψε οι 9 από τους 10 επίδοξους MasterChef (η Χριστίνα παραμένει άρρωστη και ως εκ τούτου απέχει προσωρινά από το παιχνίδι) κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μία διαφορετική ομαδική δοκιμασία με άρωμα… street food. Αφού χωριστούν σε τρεις ομάδες (μπλε, κίτρινη, ροζ), στόχος των διαγωνιζόμενων είναι να παρουσιάσουν στους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και στους καλεσμένους τους, Σταύρο Στριλιγκά και Αντώνη Καζάκο, τρία ευφάνταστα πιάτα street food υψηλής ποιότητας.

«Εισακούστηκαν οι χθεσινές μου προσευχές. Επιτέλους εξωτερική ομαδική δοκιμασία, βράδυ. Βγαίνουμε νύχτα στην όμορφη Αθήνα και πηγαίνουμε σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος», είπε ο Κώστας στην έναρξη του MasterChef, με τον Πάνο Ιωαννίδη να καλωσορίζει την… ανδροπαρέα των παικτών στην αποψινή δοκιμασία.

«Παιδιά, καλωσήρθατε και καλώς σας βρήκα. Μου λείψατε, βρε μπαγάσηδες! Η Χριστίνα δεν έχει αναρρώσει ακόμα. Τις ευχόμαστε περαστικά και θα είναι σύντομα κοντά μας», ανέφερε ο κριτής του παιχνιδιού και εξήγησε στους διαγωνιζόμενους τους όρους της αποψινής δοκιμασίας.

«Πλεονεκτήματα ο αρχηγός Ηλίας. Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι ευκαιρία να μας κάνει… ανάστα. Είναι ένα παιδί. Μπορεί να φαίνεται σκληρός αλλά στην ουσία είναι… μαλακωμένο βούτυρο και δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί κακό για κάποιον», σχολίασε ο Κώστας πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef.

Τελικά, οι τρεις ομάδες που σχηματίστηκαν για τις ανάγκες της ομαδικής δοκιμασίας ήταν:

Μπλε: Λευτέρης, Ηλίας, Κώστας

Κίτρινη: Μάριος, Άνχελ, Νίκος

Ροζ: Σοφοκλής, Γιάννης, Χρήστος