Home / Ψυχαγωγία / Ελένη Καστάνη για Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: «Επειδή αποφάσισε να φύγει η μία, τελείωσε όλη η δουλειά»
Ελένη Καστάνη για Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: «Επειδή αποφάσισε να φύγει η μία, τελείωσε όλη η δουλειά»
Πέμπτη, 9.5.2024, 00:29
Zappit@ZAPPIT_

“Έπαθα κατάθλιψη όταν τελείωσε το σήριαλ. Δεν έχει νόημα να πω τον λόγο”.

Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκαν στον καναπέ του «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή, εξομολογούμενη άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα σημείο της συζήτησης, η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και το άδοξο πρόωρο τέλος της επιτυχημένης σειράς στα 7 μόλις επεισόδια.

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω τότε και έπαθα και μία κατάθλιψη που τελείωσε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν όλοι συνειδητοποιούσαν πόσο μοναδικό ήταν και δεν μπορούσε να ξαναβγεί κάτι παρόμοιο. Η διανομή ήταν τεράστια με καταπληκτικούς ηθοποιούς. Και τα κείμενα ήταν πολύ καλά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Ήμουν εκεί όταν σταμάτησε η σειρά και ήμουν και μπροστά στο meeting. Εγώ ήμουν η ήρεμη φωνή. Έλεγα στον Αλέξανδρο Ρήγα να μην αγχώνεται και να μην έχει πρόβλημα για την αντικατάσταση της ηθοποιού. Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε. Ήμασταν όλες τόσο καλές στους ρόλους μας που καλό θα ήταν να μείνουμε όπως ήμασταν. Επειδή αποφάσισε να φύγει μία, τελείωσε όλη η δουλειά», αφηγείται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Οι πλευρές που τσακώθηκαν μεταξύ τους, η παραγωγή, ακόμη και το άτομο που ήθελε να φύγει, με έπαιρναν και μου έλεγαν “Ευχαριστώ Ελένη“. Δεν έχει νόημα να πω τον λόγο που έφυγε η μία από εμάς, γιατί όλοι δουλέψαμε ξανά, ξεχάστηκε η ιστορία. Κρίμα που ήταν μόνο 7 επεισόδια, είχα λατρέψει τον ρόλο μου επειδή ήταν τόσο δραματικός όσο και κωμικός», παραδέχεται η Ελένη Καστάνη σε άλλο σημείο της κουβέντας για το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή».