Home / Media / Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση της παρουσιάστριας με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ
Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση της παρουσιάστριας με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ
Παρασκευή, 26.4.2024, 12:32
Γιώργος Σκρομπόλας@gskrob

Απογευματινή κουβέντα των δύο πλευρών σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού.

Η Φαίη Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αυτή την περίοδο, καθώς βρίσκεται σε εκκρεμότητα το αν και πώς θα συνεχίσει η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Ενώ τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή της παρουσιάστριας στο Mega παραμένουν εδώ και αρκετές εβδομάδες στην τηλεοπτική επικαιρότητα -αν και διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κανάλι-, η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε το κρίσιμο ραντεβού με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τις απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Γνωρίζαμε πως η συνάντηση των δύο πλευρών θα γινόταν κοντά στις μέρες του Πάσχα, όπως και έγινε, υπό άκρα μυστικότητα σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι και το Instagram Story που ανάρτησε στον λογαριασμό της η παρουσιάστρια -δίχως βέβαια να αποκαλύψει τους συνδαιτυμόνες.

Σε αυτό το ραντεβού, όπως μαθαίνουμε, συζητήθηκε το πώς θα μπορούσε να συνεχίσει η συνεργασία της Φαίης με τον ΣΚΑΪ, με δεδομένο ότι ο σταθμός αλλάζει σημαντικό μέρος του προγράμματός του. Είναι γνωστή, εξάλλου, η πρόθεση του καναλιού να αυξήσει την ενημέρωση στις ζώνες του, ενώ στα ανεπιβεβαίωτα σενάρια που κυκλοφορούν τελευταία ακούγεται, επιπλέον, πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δούμε του χρόνου καμία ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή από τη συχνότητα του Φαλήρου παρά μόνο μαγνητοσκοπημένα format.

Στο παραπάνω πλαίσιο φαίνεται ότι κινήθηκαν οι κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών, αναζητώντας μια χρυσή τομή που θα επιτρέψει τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Σε κάποιους, εντός του σταθμού, φαντάζει δύσκολο, παρ’ όλα αυτά η καλή πρόθεση παραμένει εκατέρωθεν.

Το ερώτημα -μετά και από την περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη με το Mega- είναι αν το οικονομικό σκέλος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική απόφαση που θα πάρει η Φαίη Σκορδά.