“Φωλιά νταήδων” φαίνεται πως υπάρχει στην Σκύδρα καθώς στην Μακεδονική κωμόπολη έλαβε χώρα ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας, μετά από εκείνο με τον 14χρονο μαθητής που έκαψαν με τσιγάρο.

Συγκεκριμένα μία μαθήτρια 15 ετών  από κοινού με την μητέρα της κατήγγειλε στις αρχές του μήνα στο ΑΤ Σκύδρας έναν 15χρονο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γονείς του (για παραμέληση ανηλίκου) με τις κατηγορίες ότι συστηματικά την απειλούσε, την εξύβριζε, της ασκούσε εκφοβισμό για διάφορα θέματα, ίσως και με ρατσιστικά κίνητρα καθώς η κοπέλα είναι ξένης καταγωγής.

Παράλληλα βαθμιαία φανερώνονται κι άλλα περιστατικά για τον 14χρονο μαθητή, που έκαψαν με τσιγάρο, πως κι άλλες φορές επιχείρησαν να τον κάψουν με τον ίδιο τρόπο, είχαν επιχειρήσει να τον πνίξουν με μία μπλούζα και τον είχαν χτυπήσει με γροθιές, που φορούσαν δαχτυλίδια, δηλαδή σαν σιδερογροθιά. Όλα αυτά τα ακραία περιστατικά δεν τα άντεξαν οι μαθητές, οι οποίοι τα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ώστε να προβεί, όπως και έγινε, σε συλλήψεις και ήδη και οι δύο υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.