Home / Ψυχαγωγία / Ευγενία Σαμαρά: «Το θυμάμαι και γω, παγιδεύτηκε η Ρούλα Κορομηλά μες στα μπαλόνια»
Ευγενία Σαμαρά: «Το θυμάμαι και γω, παγιδεύτηκε η Ρούλα Κορομηλά μες στα μπαλόνια»
Πέμπτη, 18.4.2024, 22:21
Zappit@ZAPPIT_

“Χαμός έγινε, ιστορικές στιγμές ζούσε τότε η Ελλάδα” αναφώνησε η Ευγενία Σαμαρά στον αέρα του Switch.

Με ένα ακόμα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Switch ήρθε η Ευγενία Σαμαρά, το βράδυ της Πέμπτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Μια ερώτηση κατά τη ροή του παιχνιδιού, μάλιστα, έμελλε να γυρίσει τόσο την ηθοποιό όσο και το τηλεοπτικό κοινό αρκετά χρόνια πίσω σε μια λαμπερή στιγμή.

«Ποιος είχε κάνει, σε ζωντανή σύνδεση, πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή;» ρώτησε η Ευγενία Σαμαρά τον παίκτη, ο οποίος και απάντησε με ευκολία για να συμπληρώσει στη συνέχεια η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια τα εξής.

«Ο Διονύσης Σχοινάς, ο άντρας της, πολύ σωστά! Το θυμάμαι και γω αυτό! Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 1997 στην Ρούλα και πήγε ο Διονύσης, της έκανε πρόταση γάμου και βγήκαν τα μπαλόνια και παγιδεύτηκε η Ρούλα μέσα στα μπαλόνια. Χαμός έγινε, ιστορικές στιγμές ζούσε τότε η Ελλάδα».

«Και είναι ακόμα μαζί, ο Διονύσης και η Καίτη. Τους αγαπώ, τους στέλνω τα φιλιά μου, είναι υπέροχοι και οι δύο. Πολύ ευτυχισμένοι και είναι πραγματικά από τα πολύ ωραία ζευγάρια» πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του Switch, το βράδυ της Πέμπτης, στη δημόσια τηλεόραση.