Home / Ψυχαγωγία / Σπύρος Σαραφιανός: «Έφυγε μετανιωμένη, στο τέλος λυτρώθηκε και η ίδια γιατί κατάλαβε τα λάθη της»
Σπύρος Σαραφιανός: «Έφυγε μετανιωμένη, στο τέλος λυτρώθηκε και η ίδια γιατί κατάλαβε τα λάθη της»
Πέμπτη, 18.4.2024, 21:57
Zappit@ZAPPIT_

“Προσπαθούσε και μου είχε πει κιόλας πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα” εξομολογήθηκε ο Σπύρος Σαραφιανός.

Ο Σπύρος Σαραφιανός βρέθηκε στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου, την Πέμπτη, με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τα παιδικά του χρόνια αποκαλύπτοντας την μετάνοια της μητριάς του λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Σαραφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτές είναι ιστορίες παλιές και τώρα τα λέω ως ευτράπελα αυτά. Δηλαδή ευτράπελα με την έννοια της συμπεριφοράς των ανθρώπων. Αυτά είναι βέβαια στο πλαίσιο μιας κακιάς ζωής με την μητριά μου. Στα γεράματα της όμως η μητριά μου είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Προσπαθούσε και μου είχε πει κιόλας πως «έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα». Δηλαδή έφυγε μετανιωμένη και σε μια αγκαλιά από εμάς».

«Νομίζω ότι και η ίδια στο τέλος λυτρώθηκε γιατί κατάλαβε τα λάθη της. Γιατί είχε κάνει πολλά λάθη. Βέβαια, ήταν μια γυναίκα η οποία δεν είχε ούτε δικά της παιδιά ούτε το ήξερε το αντικείμενο. Ήταν μια μεγάλη γυναίκα η οποία παρασυρόταν από την γιαγιά, την μαμά της. Αυτή η γιαγιά, μάλιστα, ήταν για να γίνει σίριαλ».

«Μπήκα για μια χρονιά μόνο σε οικοτροφείο μέχρι ο πατέρας μου να βρει τα οικονομικά πατήματα του. Απλώς αυτό που έκανε, την θυσία που έκανε ο πατέρας μου την οποία αναγνωρίζω και θα ήθελα να του μοιάσω, είναι το εξής. Χωρίζοντας από τη μητέρα μου, που ήταν ευκατάστατος, πούλησε το μερίδιο της βιοτεχνίας που είχε τότε, πούλησε το διαμέρισμα που είχαμε και ήταν στο όνομα του και με αυτά τα λεφτά εξασφάλισε το σχολείο το δικό μου και του αδελφού μου για όλο το δημοτικό στο καλύτερο ιδιωτικό της πόλης» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σπύρος Σαραφιανός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.