Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews 22:38, Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 Media TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Με ποια περιοχή της Ελλάδας συνδέονται οι περδίκες, ζωγραφισμένα με λιωμένο μελισσοκέρι και βαμμένα αβγά;
– Σε ποια πόλη αναβιώνει το Πάσχα το έθιμο «Λάκκοι του κεφιού», για το ψήσιμο του αρνιού;
– Από ποια χώρα της Αφρικής κατάγεται η ποικιλία μανταρινιών κλημεντίνη;
– Ποιο έτος επινοήθηκε από τη Γαλλίδα τυροκόμο Μαρί Αρέλ το τυρί καμαμπέρ;
– Ποια λευκή ποικιλία αμπέλου κυριαρχεί στην αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας Ιωαννίνων;
Εκτάκτως το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews. REAL TASTE REALNEWS Μοιράσου το:

Ανακάλυψε τον βιολογικό της πατέρα και γύρισε την πλάτη στον άνθρωπο που την μεγάλωσε – «Δεν ήθελε να του γνωρίσει ούτε το εγγόνι του»