Αν ένας άνδρας είναι αληθινά ερωτευμένος μαζί σας, δεν θα κοιμηθεί χωρίς να κάνει πρώτα αυτά τα 8 πράγματα

Είναι γνωστή η πεποίθηση ότι, αγάπη φαίνεται στις μεγάλες, εντυπωσιακές εκδηλώσεις έρωτα και πίστης.  Αντίθετα από τη γνωστή αυτή προκατάληψη, η αγάπη φαίνεται στα μικρά πράγματα και τις καθημερινές συνήθειες. Οι μικρές χειρονομίες είναι εκείνες που έχουν την μεγαλύτερη σημασία. Μία γυναίκα πάντα αναρωτιέται αν ο σύντροφός της είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος μαζί της. Οι ενδείξεις του αληθινού έρωτα, εκδηλώνονται διαρκώς, αρκεί να έχουμε την οξυδέρκεια να τις δούμε.

Οι συνήθειες που έχουμε πριν κοιμηθούμε, μπορεί να αλλάζουν όταν ερωτευόμαστε

Αν ένας άνδρας είναι αληθινά ερωτευμένος μαζί σου, δεν θα κοιμηθεί χωρίς να κάνει πρώτα αυτά τα 8 πράγματα

Τα τελετουργικά πριν από τον ύπνο είναι μία πολύ προσωπική και εντελώς ιδιωτική υπόθεση. Όλοι έχουμε συγκεκριμένες συνήθειες, τις οποίες τηρούμε ευλαβικά πριν κοιμηθούμε

Όταν ένας άνδρας είναι πραγματικά ερωτευμένος, θα θέλει να ξέρετε τις δικές του συνήθειες πριν από τον ύπνο. Αυτό, δεν σημαίνει ότι θα σας πει την κάθε λεπτομέρεια, αλλά γενικά, θα θέλει να είστε κομμάτι της ρουτίνας της χαλάρωσής του πριν τον ύπνο. Μπορεί απλά να κουβεντιάζετε για την ημέρα σας ή να χαλαρώνετε παρέα. Πάνω απ’ όλα, αυτή του η προθυμία δείχνει ότι θέλει να συνδέεται μαζί σας σ’ αυτές τις τόσο σημαντικές στιγμές ηρεμίας του.

Λίγα πράγματα δείχνουν την αληθινή αγάπη. Ένα από αυτά είναι οι γεμάτες νόημα και ειλικρίνεια κουβέντες της νύχτας.  Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε βαθυστόχαστες αναλύσεις, το άκουσμα της φωνής του αγαπημένου σας πριν τον ύπνο και μία καθησυχαστική κουβέντα,  αρκούν για να δείξουν ότι υπάρχει αληθινός έρωτας. Ανεξάρτητα λοιπόν από το θέμα της συζήτησης, η σύνδεση, η επικοινωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον που εκφράζονται μέσα από μία ουσιαστική κουβέντα, είναι ανεκτίμητα.  Για τον ερωτευμένο άνδρα, κάθε λέξη της συντρόφου του είναι πολύτιμη, γι’ αυτό επιδιώκει πάντα να συζητά μαζί σας προτού κοιμηθεί.

Είναι σχεδόν αδύνατον, για έναν άνδρα που είναι ερωτευμένος, να πέσει για ύπνο χωρίς να έχει επιλύσει κάθε σύγκρουση ή πρόβλημα ανάμεσά σας.

Ακόμη και αν είναι θυμωμένος ή στεναχωρημένος, θα κάνει κάποια κίνηση ενδιαφέροντος προτού κοιμηθεί, ώστε να σας διαβεβαιώσει ότι, παρά τη διαφωνία, εξακολουθεί να σας αγαπάει βαθιά.

Αντίθετα, ένας άνδρας που δεν έχει τον ίδιο βαθμό αφοσίωσης, θα πέφτει για ύπνο αδιάφορος για τα προβλήματα της σχέσης ή τα δικά σας συναισθήματα, βάζοντας τελικά την περηφάνεια του πάνω απ’ όλα.  Αν έχετε προσέξει, τα μεγαλύτερης ηλικίας και αγαπημένα ζευγάρια συμβουλεύουν τους νεότερους να μην πηγαίνουν ποτέ για ύπνο θυμωμένοι. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που οι δικές τους σχέσεις έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Τα ζευγάρια που καταφέρνουν να περνούν μία ζωή μαζί και εξακολουθούν ν’ αγαπιούνται, μεριμνούν πάντα να επιλύουν τα προβλήματά τους,  ή τουλάχιστον να εκδηλώσουν την αγάπη τους, προτού κοιμηθούν.

Ένας άνδρα ερωτευμένος δεν πρόκειται να κοιμηθεί αν δεν είναι σίγουρος ότι είστε άνετα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.  Ο σύντροφος που σας αγαπάει, θα σας ρωτήσει αν χρειάζεστε περισσότερα σκεπάσματα, νερό ή μία αγκαλιά. Δεν πρόκειται για μεγαλεπίβολες και εντυπωσιακές διακηρύξεις αγάπης, αλλά είναι από τα μικρά σημάδια που μαρτυρούν ουσιαστική αγάπη, πράξεις που γίνονται από πραγματικό ενδιαφέρον. Ένας άντρας που αγαπάει, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την δική του άνεση, αλλά κάνει προτεραιότητα και τη δική σας άνεση.

Ο άνδρας που είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα, ενδιαφέρεται να μάθει για τα όνειρα που έχει, για όσα θέλει να καταφέρει στη ζωή της, για τα σχέδιά της. Γι’ αυτό, κάθε βράδυ προτού να κοιμηθεί θα θέλει να μιλήσετε για τις επιθυμίες σας, μικρές ή μεγάλες. Ένας άνδρα που σας αγαπάει, θα θυμάται όσα του έχετε εκμυστηρευτεί και θα  τα αναφέρει στις συζητήσεις σας.  Αυτό  συμβαίνει επειδή ενδιαφέρεται για εσάς και τους στόχους σας, τις φιλοδοξίες σας.

Για έναν άνδρα που είναι ερωτευμένος, δεν υπάρχει μόνο το τώρα, αλλά σκέφτεται και το αύριο. Ένας άντρας που αγαπάει, θέλει να σχεδιάζει το μέλλον του με τη σύντροφό του. Γι’ αυτό, προτού πέσει για ύπνο, σας μιλάει για τα σχέδια του αύριο, όσο τετριμμένα ή όσο σημαντικά και αν είναι.  Με τον τρόπο αυτό, ένας άνδρας σας λέει ότι θέλει να είστε μέρος του μέλλοντός του, τόσο του άμεσου, όσο και του μακροπρόθεσμου.

Όσο και αν ακούγεται προφανές, ένας άνδρας δεν πρόκειται να πέσει για ύπνο χωρίς να σας βεβαιώσει για την αγάπη του.  Η εκδήλωση της αγάπης έχει διαφορετική βαρύτητα στο κλείσιμο της ημέρας.  Σημαίνει ότι είστε η τελευταία του σκέψη προτού να κοιμηθεί και δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από αυτό. Αν κάθε βράδυ σας εκφράζει την αγάπη του, είναι σίγουρο ότι αυτός ο άνδρας είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Το σημαντικότερο από όλα είναι η ηρεμία που σας κάνει να νιώθετε ο σύντροφός σας. Την μεγαλύτερη σημασία έχουν, όχι οι πράξεις ή τα λόγια, αλλά πώς σας κάνει να αισθάνεστε. Αν νιώθετε ασφάλεια, αγάπη και ηρεμία κοντά του. Αν η παρουσία του είναι για εσάς ένα ασφαλές καταφύγιο που κάνει όλες τις ανησυχίες να εξαφανίζονται. Όταν ο σύντροφός σας είναι το λιμάνι σας και, η παρουσία, η φωνή του, η αγάπη του έχουν επάνω σας μία γαλήνια επιρροή που σας κάνει να κοιμάστε με απόλυτη ηρεμία, ξέρετε ότι έχετε έναν σύντροφο που σας αγαπάει βαθιά. Μόνο τότε νιώθετε χαρούμενες και γεμάτες, επειδή η ηρεμία που σας προσφέρει, υποδηλώνει τον έρωτά του για εσάς.

Tip: Έχει γίνει σαφές ότι η ουσία της αγάπης, βρίσκεται στα μικρά. Ο έρωτας και το ενδιαφέρον, φαίνονται στις καθημερινές, σταθερές ενέργειες στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού.

Αν στις 8 παραπάνω συνήθειες, αναγνωρίζετε στοιχεία της σχέσης σας, να είστε ευγνώμονες για το βάθος της αγάπης που νιώθει για εσάς ο σύντροφός σας. Άλλωστε, αυτό δεν είναι δεδομένο για όλους τους ανθρώπους.

Αν πάλι κάτι από αυτά λείπει, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι καθένας έχει τον μοναδικό του τρόπο να εκφράζει την αγάπη του. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι να νιώθετε ότι σας αγαπούν, σας σέβονται και σας εκτιμούν στη σχέση σας.

O σύντροφός σας, μπορεί να έχει τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης της αγάπης του. Να θυμάστε να μιλάτε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όσα θέλετε και να ζητάτε από τον σύντροφό σας να εκφράζει τα δικά του συναισθήματα.