Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε κομματάκια τα σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε 3 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη, την κανέλα, το ρούμι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν όλα τα υγρά και να μαλακώσουν τα μήλα. Τα λιώνουμε στο blender και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Μια συνταγή για λαχταριστά μηλοπιτάκια χρησιμοποιώντας Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ για πεντανόστιμη και αφράτη ζύμη.

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τα αυγά και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ, τον πουρέ μήλο, τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά.

Μοιράζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένα και αλευρωμένα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 °C αέρα για 45′.

Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε κομματάκια τα σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε 3 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη, την κανέλα, το ρούμι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν όλα τα υγρά και να μαλακώσουν τα μήλα. Τα λιώνουμε στο blender και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τα αυγά και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ, τον πουρέ μήλο, τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά.

Μοιράζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένα και αλευρωμένα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 °C αέρα για 45′.