Met Gala 2024: Με αέρα Χόλιγουντ και ελαφρύ μακιγιάζ η Πάμελα Άντερσον

To ντεμπούτο της στο Met Gala έκανε η Πάμελα Άντερσον τη Δευτέρα το βράδυ (6/5). Η 56χρονη σταρ του «Baywatch» εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Άντερσον επέλεξε για την πρώτη της φορά στην μεγάλη γιορτή της μόδας να βάλει ένα μακρύ μπεζ φόρεμα, το οποίο δημιούργησε ο οίκος Oscar De La Renta. Η δημιουργία που έβαλε η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός έχει μία ασύμμετρη λαιμόκοψη, η οποία τονίζει το μπούστο της και κάνει το παραμυθένιο φόρεμα να ξεχωρίζει.

Δύο αστραφτερά περιδέραια ολοκλήρωσαν το look της, ενώ η σταρ διακόσμησε και τα μαλλιά της με φτερά.

Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά η Πάμελα Άντερσον επέλεξε να έχει ένα ελαφρύ μακιγιάζ, κάτι που δεν το συνηθίζει καθώς από το 2019 εμφανίζεται αμακιγιάριστη. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός σταμάτησε να βάφεται μετά τον θάνατο της makeup artist της Alexis Vogel, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2019.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε πει σε συνέντευξή της στο ELLE: «Η Alexis ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα ότι, χωρίς την Alexis, είναι καλύτερα για μένα να μη φοράω μακιγιάζ».

Δημιουργίες του Oscar De La Renta φόρεσαν στο φετινό Met Gala και άλλες διάσημες προσωπικότητες όπως η Κάιλι Τζένερ, η Κρις Τζένερ και η Σαμπρίνα Κάρπεντερ.