Home / Ψυχαγωγία / Έπεσε η αυλαία για το Mega Καλημέρα – Θανάσης Πάτρας: «Όλα γίνονται για καλό»
Έπεσε η αυλαία για το Mega Καλημέρα – Θανάσης Πάτρας: «Όλα γίνονται για καλό»
Παρασκευή, 26.4.2024, 10:03
Zappit@ZAPPIT_

«Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, το Mega Καλημέρα έριξε σήμερα αυλαία. Το φινάλε της εκπομπής ήταν πρόωρο, κάτι που είχε ξαφνιάσει αρκετό κόσμο, όταν έγινε γνωστό, όπως επίσης και η αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Όπως και να ‘χει, το Mega Καλημέρα ολοκληρώθηκε σήμερα, με τους συντελεστές της εκπομπής να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό.

Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε: «Κάπως έτσι τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι. Θέλω, μετά από τρία χρόνια παρουσίας εδώ, να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής για τη χαρά και την τιμή που είχαμε να συνεργαστούμε τρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τον επαγγελματικό και τη στάση που έδειξαν και την ωραία παρέα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, όλους τους συνεργάτες που πραγματικά υποκλίνομαι για τον επαγγελματικό, την αγάπη σας και τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα. Και θέλω να κλείσω λέγοντας πως όλα γίνονται για καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».