Τρίτη09.06.2601:38
Σε μια από τις πιο συγκινητικές εξομολογήσεις της, η Λένα Παπαληγούρα μίλησε στον Ρένο Χαραλαμπίδη και την εκπομπή του στο One Channel για την απώλεια του πατέρα της, περιγράφοντας τα συναισθήματα που βιώνει 4 μήνες μετά τον θάνατό του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Νομίζω ότι δεν την έχω συνειδητοποιήσει. Γίνεται κάτι με τα παιδιά και λέω “να θυμηθώ να του το πω”. Συνέχεια μου συμβαίνει αυτό. Νομίζω ότι σου λείπει πιο πολύ το όλον. Είναι κάπως σαν μια αίσθηση ορφάνιας. Είναι πολύ περίεργο το αίσθημα και πολύ νωπό για μένα», είπε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ακόμη πως επέλεξε συνειδητά να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα της κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας του, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο που μπορούσε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ήμουν τυχερή γιατί είχα τον χρόνο να είμαι μαζί του αρκετά στο τέλος. Ήταν μεγάλο ταξίδι. Έγιναν πολλές διεργασίες μέσα μου όλο αυτό το διάστημα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να είμαι εκεί όσο περισσότερο μπορούσα», ανέφερε.
Και πρόσθεσε: «Ήταν να κάνω μια ταινία και δεν την έκανα. Γιατί ήθελα να είμαι εκεί. Ήθελα να του προσφέρω ό,τι μπορούσα και να το μοιραστώ μαζί του. Το να μην ήμουν εκεί μού φαινόταν πολύ πιο τρομακτικό».
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν τον θάνατό του, εξηγώντας πως βρέθηκε στη σκηνή την ίδια ημέρα. «Την ίδια μέρα έπαιξα. Ο θίασος ήταν πάρα πολύ παρών και πολύ υποστηρικτικός. Νομίζω ότι μπαίνεις σε ένα mode επιβίωσης. Σωματικά ζοριζόμουν πάρα πολύ. Αισθανόμουν μία φοβερή κόπωση», εξομολογήθηκε.
Τέλος, αναφέρθηκε στα παιδιά της και στις αναμνήσεις που θα κρατήσουν από τον παππού τους. «Στα παιδιά μου πολλά θα πω. Έχω κρατήσει και φωτογραφίες, θα τον θυμούνται. Είναι τυχεροί γιατί τον ζήσανε και τον ζήσανε πολύ», κατέληξε.
