Δήμος Παύλου Μελά: Στο κλειστό γυμναστήριο Ευκαρπίας οι κάτοικοι της Φιλοθέης που απομακρύνθηκαν
Ο Δήμος Παύλου Μελά διαθέτει το κλειστό γυμναστήριο της Ευκαρπίας για τους κατοίκους της Φιλοθέης που απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους. Στον χώρο θα υπάρχουν είδη πρώτης ανάγκης, νερό και τρόφιμα.
EN Επιμέλεια: Σταύρος Ιωακείμ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 01:17, Κυριακή 05 Ιουλίου 2026 Κοινωνία
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ Τα βασικά σημεία του άρθρου Οι κάτοικοι της Φιλοθέης που απομακρύνθηκαν από τις κατοικίες τους μπορούν να βρουν προσωρινό καταφύγιο στο κλειστό γυμναστήριο της Ευκαρπίας, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Παύλου Μελά. Το κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται κοντά στα κοιμητήρια Ευκαρπίας και θα λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για τους κατοίκους. Στον χώρο θα υπάρχουν είδη πρώτης ανάγκης, νερό και τρόφιμα, προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των πολιτών. Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google Οι κάτοικοι της Φιλοθέης που απομακρύνθηκαν από τις κατοικίες τους μπορούν να βρουν προσωρινό καταφύγιο στο κλειστό γυμναστήριο της Ευκαρπίας, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Παύλου Μελά.
Το κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται κοντά στα κοιμητήρια Ευκαρπίας και θα λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για τους κατοίκους που χρειάστηκε να απομακρυνθούν.
Στον χώρο θα υπάρχουν είδη πρώτης ανάγκης, νερό και τρόφιμα, προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των πολιτών. ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ Κοινοποίηση άρθρου ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
