Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 56χρονη εργαζόμενη – Συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο
Τραγικό εργατικό δυστύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 56χρονη εργαζόμενη. Η γυναίκα συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο εντός της επιχείρησης, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
EN ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Enikos Newsroom ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 08:58, Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 08:59, Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 Κοινωνία
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ Τα βασικά σημεία του άρθρου Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, με θύμα μία 56χρονη εργαζόμενη. Η γυναίκα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο εντός της επιχείρησης όπου εργαζόταν. Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 56χρονη εργαζόμενη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 7:30 το πρωί, όταν η γυναίκα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο εντός της επιχείρησης όπου εργαζόταν.
Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ Κοινοποίηση άρθρου ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
