Ναρκωτικά και φυσίγγια εντόπισαν οι αστυνομικοί σήμερα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια ταυτόχρονων εφόδων σε σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ άτομα, μέλη της συμμορίας η οποία δραστηριοποιούνταν τους τελευταίους επτά μήνες στη διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως ινδικής κάνναβης, αλλά και άλλων ουσιών, ενώ φαίνεται ότι διέθεταν στη μαύρη αγορά και οπλισμό.
Οι ταυτόχρονες έφοδοι έγιναν έπειτα από πολύμηνες παρακολουθήσεις των υπόπτων, με τους αστυνομικούς να καταγράφουν κυρίως αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Υπήρξαν τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στον βασικό κορμό της συμμορίας η οποία ως επί τω πλείστων εξαρθρώθηκε.
Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε σπίτια, κατάσχεσαν τα ναρκωτικά τα οποία μαζί με τα υπόλοιπα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση. Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στα γραφεία της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, όπου θα δώσουν καταθέσεις και εντός της ημέρας θα σχηματισθεί η δικογραφία σε βάρος τους για παραβάσεις των νόμων «Περί Όπλων», «Περί Ναρκωτικών» και άλλων αδικημάτων.
