Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις γύρω από το αποτρόπαιο διπλό έγκλημα στο Αίγιο, όπου ο 26χρονος Ολύμπιος και η 54χρονη μητέρα του βρήκαν φρικτό θάνατο από έναν άνθρωπο που τον θεωρούσαν οικογένειά τους.

Νεότερα στοιχεία δείχνουν πως ο 26χρονος είχε δεχθεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με φλόμπερ, ενώ κοιμόταν. Ακολούθως, ο 54χρονος τον αποτελείωσε με έξι μαχαιριές.

Η 54χρονη φέρει πάνω από 20 μαχαιριές.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή, ούτε ο 26χρονος, ούτε η 54χρονη φέρουν αμυντικά τραύματα, στοιχείο που δείχνει αιφνιδιασμό.

Ως προς την αφορμή της δολοφονίας εκτιμάται ότι πιθανότατα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί καθώς εξετάζεται ως ένα από τα ενδεχόμενα, ο δράστης προχώρησε στο φρικτό διπλό έγκλημα καθώς ο 26χρονος ήθελε να μεταφέρει την μητέρα του στη Γερμανία προκειμένου να την περιθάλψει λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, κάτι για το οποίο ο Ιταλός φέρεται να αντιδρούσε έντονα.