Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως και τις 31 Ιουλίου 2026 στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λόγω εργασιών επέκτασης ηχοπετασμάτων.

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα εφαρμοστούν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026, εξαιτίας εργασιών που αφορούν την καθ’ ύψος και κατά μήκος επέκταση των υφιστάμενων ηχοπετασμάτων.

string(168) “Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας έως το τέλος Ιουλίου”

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην περιοχή του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα εφαρμόζεται αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου. Σε ορισμένες φάσεις των έργων θα παραμένει κλειστός ο κλάδος εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Αθήνα θα οδηγούνται μέσω του ρεύματος προς Λαμία έως τον ανισόπεδο κόμβο Πύρνας, από όπου θα μπορούν να επιστρέφουν στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα.

Σε άλλες φάσεις των εργασιών, ο ανισόπεδος κόμβος Τατοΐου θα παραμένει κανονικά ανοιχτός για την εξυπηρέτηση των οδηγών.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση από τα εργοτάξια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της προσωρινής οδικής σήμανσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πόσο «μέσα» μπαίνει η Xiaomi Auto;

Η BMW Alpina που όλοι θα θέλαμε

Η G-Power φέρνει τη BMW M5 στα επίπεδα ισχύος της Veyron