“Χείμαρρος” για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision ήταν στο “Πρωινό” την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής έκανε σκληρή κριτική στη Μαρίνα Σάττι και τον τρόπο που παρουσιάστηκε το “Zari” στη σκηνή της Eurovision.

“Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και στήριξα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. 

Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. 

Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος, που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα στην ταράτσα… Αυτή είναι η Ελλάδα;.

Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο;” είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.