Το MEGA αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου με μία σκηνή που άφησε εποχή

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία πέθανε σε ηλικία 76 ετών, όπως έγινε γνωστό το Μεγάλο Σάββατο (04/05).

Η σπουδαία ηθοποιός ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το θέμα αντιμετωπίστηκε από τα Μέσα με μεγάλη διακριτικότητα.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε πρώτος ο στενός της φίλος, Σταμάτης Κραουνάκης, με σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Αν και η Άννα Παναγιωτοπούλου ξεχώρισε μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό θέατρο, δεν ήταν λίγοι οι τηλεοπτικοί της ρόλοι που άφησαν τη δική τους σφραγίδα και την έκαναν ευρύτερα γνωστή και αγαπητή στο πανελλήνιο.

Ένας από αυτούς ήταν και ο ρόλος της Χριστίνας Μαρκάτου στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», που προβλήθηκε από το MEGA τις σεζόν 1995-1996 και 1996-1997. Οι σκηνές και οι ατάκες της με την Κατιάνα Μπαλανίκα, τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Φωκά έχουν αφήσει εποχή και παραμένουν διαχρονικές μέχρι σήμερα.

Το MEGA, θέλοντας να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει την Άννα Παναγιωτοπούλου με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, δημοσίευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ένα απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, εκεί όπου η Χριστίνα επιλέγει να φύγει με τον γαμπρό της, Αντώνη (Θανάση Ευθυμιάδη), αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην εκκλησία.