Άννα Παναγιωτοπούλου: Πώς αποχαιρετά το Twitter την αγαπημένη ηθοποιό – «Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ»

Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Απλα αρνούμαι. Διότι τόσο σπουδαίες ηθοποιοί γεννιουνται για να μείνουν αθάνατες. Η Ολγα Χαρίτου, η Μανταμ Σουσου, η Ροζαλία, η Χριστίνα Μαρκατου κ τόσες ακομα που υποδύθηκε η ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι πάντα ζωντανές. Θλίψη μόνο. 😢 pic.twitter.com/D9laSnUWdl

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου. Χιλιάδες χρήστες των social media έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν αναρτώντας φωτογραφίες και γράφοντας συγκινητικά λόγια για την ηθοποιό.

— ΜΟΝΟ AGNà Tweets: ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΑΜ! (@thanasima_agna) May 4, 2024

Ήδη, από νωρίς το μεσημέρι, όταν γνωστοποιήθηκε ο θάνατος της, το hashtag στο Twitter με το όνομ;a της έχει συγκεντρώσει χιλιάδες αναφορές.

«Πόσα ευχαριστώ για κάθε στιγμή που με έκανες να νιώσω χαρούμενος. Να γελάσω. Να ξεχαστώ. Να δεθώ με φίλους. Να σε χρησιμοποιήσω ως αναφορά για να κρύψω τις αμηχανίες μου. Να σε παραδεχτώ για το ταλέντο σου», έγραψε χρήστης.

Πόσα ευχαριστώ για κάθε στιγμή που με έκανες να νιώσω χαρούμενος. Να γελάσω. Να ξεχαστώ. Να δεθώ με φίλους. Να σε χρησιμοποιήσω ως αναφορά για να κρύψω τις αμηχανίες μου. Να σε παραδεχτώ για το ταλέντο σου. #RIP_Anna_Panagiotopoulou
— 🎲 έ𝕏αλλος 🎲 (@Eksallos_) May 4, 2024

Εμείς, τα παιδιά των 90s, αποχαιρετούμε ένα κομμάτι των παιδικών μας χρόνων, αποχαιρετώντας την Άννα Παναγιωτοπούλου. pic.twitter.com/dSwkDxwwRt
— 𝔸𝕘𝕘𝕖𝕝𝕚𝕜𝕚 𝕂.♡ (@AggelikiK18) May 4, 2024

«Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ζουν μέσα από όλους όσοι τους αγάπησαν πολύ. Άννα Παναγιωτοπούλου ήσουν υπέροχη», αναφέρεται σε ανάρτηση άλλου χρήστη.

Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ζουν μέσα από όλους όσοι τους αγάπησαν πολύ.
Άννα Παναγιωτοπούλου ήσουν υπέροχη. pic.twitter.com/OiHgaKvoez
— Monsieur K. (@Mr_ThK) May 4, 2024

Απόλυτα αγαπημένη! Από τις λίγες ηθοποιούς που μας χάρισαν τόσες στιγμές γέλιου.. καλό ταξίδι Άννα Παναγιωτοπουλου 😘
Κάπως έτσι την φαντάζομαι όταν περάσει την πόρτα του παραδείσου 😊👇 pic.twitter.com/nliWlSQAgp
— Twitτέρας 👹 (@agnwstos_x_) May 4, 2024

Οι περισσότεροι επέλεξαν φωτογραφίες της από την επιτυχημένη σειρά του MEGA στην οποία πρωταγωνιστούσε, «Dolce Vita».

«RIP #Άννα_Παναγιωτοπούλου σε αποχαιρετούμε και μαζί με εσένα ένα μικρό κομμάτι τις παιδικής μας ηλικίας. Αντίο Χριστίνα», σχολίασε χρήστης. 

RIP #Άννα_Παναγιωτοπούλου σε αποχαιρετούμε και μαζί με εσένα ένα μικρό κομμάτι τις παιδικής μας ηλικίας.
Αντίο Χριστίνα. pic.twitter.com/E7VhzxzWkn
— Duke⚔️of Marlborough👑 (@LaikosDoukas) May 4, 2024

Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς την Ελλάδα έφυγε σημερα! Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Όλγα Χαρίτου, η Μαντάμ Σουσού, η Χριστίνα Μαρκάτου, η Μάτα η Ντομάτα απο την Φρουτοπία, η Ροζαλία και η Δεσποινίς Μαργαρίτα! 💔 pic.twitter.com/gowygdTCBv
— Dimitri G (@demiscy) May 4, 2024

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Απλά αρνούμαι. Διότι τόσο σπουδαίες ηθοποιοί γεννούνται για να μείνουν αθάνατες. Η Ολγα Χαρίτου, η Μανταμ Σουσου, η Ροζαλία, η Χριστίνα Μαρκατου κ τόσες ακομα που υποδύθηκε η ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι πάντα ζωντανές. Θλίψη μόνο».