// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 9.05.24, 0:32Διάρρηξη γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και απειλητικό μήνυμα κατά Κασσελάκη: “Μία σφαίρα”! “Δεν φοβάμαι, δεν θα σταματήσω” απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 8.05.24, 23:51Δυστοπία για την πλειοψηφία η “ανάπτυξη” και οι “επενδυτικές βαθμίδες” Μητσοτάκη! Ακρίβεια: Έξι στους δέκα «μόλις τα βγάζουν πέρα» – Κλιμάκωση των προβλέψεων για άνοδο των τιμών 8.05.24, 22:45Παρέμβαση Τσίπρα από το Βερολίνου με αιχμές για τις πολιτικές ηγεσίες στην Ελλάδα! Τι είπε για Μητσοτάκη και οι αποστάσεις από την τακτική Κασσελάκη 8.05.24, 12:07Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης μετά την μεγάλη δικαίωση (όπως και του The FAQ) με την απόσυρση των εμβολίων COVID (AstraZeneca)! Σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη – Σκέρτσο – Τσιοδρα, αιχμές για Ξανθό, Ηλιόπουλο και Τσίπρα! 6.05.24, 21:25«Το νησί παραμένει αποκλεισμένο ακόμα και για μέρες​» ! Το οδοιπορικό του Στέφανου Κασσελάκη στους Παξούς

Σήκωσε άμεσα το “γάντι” που του πέταξε η Νέα Αριστερά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που νωρίτερα το πρωί είχε αφήσει αιχμές και για Ξανθό, Ηλιόπουλο σχετικά με τη στάση που είχαν κρατήσει και για τα εμβόλια COVID της AstraZeneca που αποσύρθηκαν λόγω επικίνδυνων επιπλοκών!

Διαβάστε: Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης μετά την μεγάλη δικαίωση (όπως και του The FAQ) με την απόσυρση των εμβολίων COVID (AstraZeneca)! Σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη – Σκέρτσο – Τσιοδρα, αιχμές για Ξανθό, Ηλιόπουλο και Τσίπρα!

“ΠΑΡΑΚΜΗ ειναι να σου λιβανιζει ο Κουρτακης και τα Παραπολιτικα τον τομεαρχη Υγειας σου τον Ξανθο για τη «δημιουργικη» δηλαδη την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολίτευση του στο θεμα της πανδημιας”

Ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του επιτίθεται με σφοδρότητα στη Νέα Αριστερά, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί αποστάτες που σύντομα θα πάρουν την απάντησή τους από τον κόσμο!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ειδα πως μου «απαντησε»η ΝΑΡ …. (Φωτο 1.) Χαρακτηρισμοι μεν αλλά ουσια ΜΗΔΕΝ! Ακουστε παληκαρια: -ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ειναι κατ αρχην να χανεις σε εσωκομματικες εκλογες και να φευγεις κρατωντας τις εδρες! -ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ειναι να βαζεις το 2021 την τότε νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ,να λεει τις ιδιες επιστημονικες αθλιοτητες και πολιτικες γελοιοτητες με σενα!!(φωτο 2-3): «Πραξη αλληλεγγυης ο εμβολιασμος» και «χτιζουμε τειχος ανοσίας μαζι» για να δινεις και καλα «αριστερό» αλλοθι στο Μητσοτακη και την πολιτικη του «ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ οπλου του εμβολιου» οταν ηταν γνωστο και σιγουρο πως κανενα τειχος δεν θα φτιαχνοταν και επρεπε να προφυλαξεις ΚΑΙ να θεραπευσεις τους ηλικιωμενος και τους ευπαθεις και ΟΧΙ να εμβολιαζεις με σκευασματα ακομα υπο δοκιμη παιδια και εφηβους!!!!! -ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ειναι να σας λεμε με στοιχεια(εγω και ο Τακης ο Τζανετης ο προεδρος του ΕΚΑΒ επι κυβερνησης μας) απο το Μαη του 2021 οταν οι νεκροι ηταν 12.000 περιπου ,πως οι 8.500 ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ και η ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τομεαρχη Υγειας να μην μας πιστευει και ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ !!!! (Φωτο 6-7) Και οταν εφτα ολοκληρους μηνες μετα ο Λυτρας με τον Τσιοδρα εβγαζαν τη γνωστη μελετη για τους εκτος Μεθ θανατους τοτε να ξυπνατε και να το πιστευετε!!! -ΠΑΡΑΚΜΗ ειναι να σου λιβανιζει ο Κουρτακης και τα Παραπολιτικα τον τομεαρχη Υγειας σου τον Ξανθο για τη «δημιουργικη» δηλαδη την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολίτευση του στο θεμα της πανδημιας (φωτο 4) -Τελος ΠΑΡΑΚΜΗ ειναι να ανεχεσαι εναν Γεροτζιαφα που πουλαγε φυκια για μεταξωτες κορδελες (τη στιγμη που η Pfizer ηταν ενας απο τους χρηματοδοτες του εργαστηριου του )να λεει στον κοσμο «να παρει τα βουνα» και να τον κατεβαζεις και υποψηφιο στις εκλογες οπου βεβαια μαυριστηκε καταλληλως (φωτο 5) Αυτα και σταματω και δεν θα ξανασχοληθω με αυτο το θεμα μαζι σας γιατι την απαντηση για την πανδημια την εχετε παρει ηδη απο τις εξελιξεις,για δε την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ θα την παρετε συντομα απο τον κοσμο

Ο εκπρόσωπος των “11” που αποχώρησαν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη, Νάσος Ηλιόπουλος επιτέθηκε μετά από αυτό στον Παύλο Πολάκη,  καθώς σε ανάρτηση του ο  Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει πως «ο τρόπος με τον οποίο επιτίθεται όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ακόμα στο ίδιο κόμμα (;), αποτελεί ένα στοιχείο παρακμής και εκφυλισμού».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Εδώ και καιρό υποστηρίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο καλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς στην χώρα. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία αποτέλεσε μια κρίσιμη στιγμή για την ενίσχυση αυτών των ρευμάτων στην ελληνική κοινωνία. Την στιγμή που έπρεπε να μιλήσουμε συνολικά για μέτρα δημόσιας υγείας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία, στους χώρους δουλείας επέλεξε να μην κάνει τίποτα ουσιαστικό στα παραπάνω. Ακούγαμε από κυβερνητικά στελέχη ότι στις εκκλησίες δεν κολλάει ο ιός.

Ακόμα και στον εμβολιασμό έκανε κρίσιμα μπρος-πίσω (πχ εμβολιασμός εγκύων) που περισσότερο τροφοδότησαν την καχυποψία.

Πλάτη όμως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλαν συνειδητά ή ασυνείδητα όσοι και όσες μπήκαν μονοθεματικά και κυρίαρχα στην αντιπαράθεση με όρους εμβόλιο vs φάρμακα (λες και τα φάρμακα δεν τα έφτιαχναν οι ίδιες εταιρίες).

Τα εμβόλια τα αμφισβήτησε και ο ακροδεξιός Μπολσονάρο, την ανάγκη όμως να καταργηθούν οι πατέντες και να μιλήσουμε συνολικά για μέτρα δημόσιας υγείας κυρίως στην πρόληψη (όπως στους χώρους εργασίας και στα ΜΜΜ) την έθεσε η Αριστερά.

Η εμμονή στο δίλημμα φάρμακα vs εμβόλια το μόνο που κατάφερε ήταν να ισχυροποιήσει τον Μητσοτάκη. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η συζήτηση παγκοσμίως είναι προνομιακή για δυνάμεις της άκρας δεξιάς. Ο Παύλος Πολάκης ακόμα και σήμερα αρνείται να το αποδεχτεί.

Τέλος ο τρόπος με τον οποίο επιτίθεται όχι μόνο σε αντιπάλους αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ακόμα στο ίδιο κόμμα (;), αποτελεί ένα στοιχείο παρακμής και εκφυλισμού. Τις αυταρχικές και αντιδραστικές δυνάμεις δεν τις κερδίζεις με το να αγκαλιάζεις όψεις της πολιτικής τους αλλά μέσα από την σύγκρουση. Αυτό θα κάνει η Νέα Αριστερά.