Home / Ψυχαγωγία / Survivor: Την έστειλαν στον τάκο παμψηφεί και προκάλεσε ερωτηματικά – «Δεν το περίμενα, το θεωρώ άδικο»
Survivor: Την έστειλαν στον τάκο παμψηφεί και προκάλεσε ερωτηματικά – «Δεν το περίμενα, το θεωρώ άδικο»
Πέμπτη, 9.5.2024, 00:52
Zappit@ZAPPIT_

Ποια ήταν η τέταρτη και τελευταία υποψηφιότητα της εβδομάδας στο Survivor;

Στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας επιδόθηκαν Μπλε και Κόκκινοι στο αποψινό (8/5) Survivor. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και κλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης να περάσουν μέσα από έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που συνδύαζε ταχύτητα, δύναμη και στόχο.

Εκεί, Γιώργος Γκιουλέκας και Φάνης Μπολέτσης έλυσαν τις διαφορές τους ως αντίπαλοι σε ένα εντυπωσιακό run, που έληξε με νίκη του παίκτη των Μπλε.

«Νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Δεν κάναμε κάποια άλλη κουβέντα μετά», δήλωσε λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας ο Φάνης Μπολέτσης το βράδυ της Τετάρτης.

Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, επικρατώντας με ένα άνετο 10-4 έναντι των Κόκκινων. Αυτή η έκβαση του αγώνα προκάλεσε τριγμούς στις δύο ομάδες του Survivor για διαφορετικούς λόγους.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχόλησαν μέσα στην εβδομάδα τους παίκτες και η Κόκκινη Ομάδα οδηγήθηκε λίγο αργότερα στην κάλπη. Η απόφαση της ομάδας πάρθηκε παμψηφεί και το όνομα που δόθηκε για την τελευταία υποψηφιότητα της εβδομάδας δεν ήταν άλλο από τη Δώρα.

Οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι, που θα μονομαχήσουν στο αυριανό επεισόδιο του Survivor για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι η Ασημίνα, η Σταυρούλα και ο Σταμάτης.

«Όχι, βέβαια. Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν έκανα κάποια συζήτηση νωρίτερα με τα παιδιά για το τι θα ψηφίσουμε. Δεν θεωρώ καθόλου δίκαιη την ψήφισή μου αυτή τη στιγμή, γιατί ιδίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δώρα Νικολή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο αποψινό Survivor.