Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι και το παρολί του Betmarket.gr έχει σημεία από όλη την Ευρώπη.

Από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο είναι το παρολί του Σαββάτου (4/5/24) με αξιόλογες αποδόσεις (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τις πτώσεις αποδόσεων) σε όλα τα σημεία.

Επιστροφή στην αγαπημένη σας στήλη για φέτος και παρότι είμαστε σε εορταστικό κλίμα, δεν σταματάμε καθόλου. Άλλωστε και αύριο, ανήμερα το Πάσχα, θα έχουμε την στήλη μας και ελπίζουμε, όπως και σήμερα, να πάμε ταμείο.

Τέσσερα σημεία έχουμε εντοπίσει για σήμερα στο παρολί του Σαββάτου (4/5/24) με τα γκολ και την έδρα να είναι στο προσκήνιο.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση για το παρολί του Σαββάτου (4/5/24).

Παρολί Σαββάτου (4/5/24): Ίπσουιτς – Χάντερσφιλντ (14:30)

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με νίκη σήμερα τερματίζουν στην 2η θέση της Championship και επιστρέφουν στην Premier League μετά από περισσότερα από 20 χρόνια. Βέβαια, το έργο τους δεν είναι απόλυτα εύκολο σήμερα, μιας και η Χάντερσφιλντ έχει μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή.

Η έδρα παίζει σίγουρα το ρόλο της και μετά τη νίκη μεσοβδόμαδα κόντρα στην Κόβεντρι, η Ίπσουιτς έχει την απαραίτητη ψυχολογία για να γράψει ιστορία. Βρίσκει άλλωστε και αρκετά γκολ, οπότε θα πάμε με τον άσο και το over 1,5 σε απόδοση 1,42 στην Novibet.

Παρολί Σαββάτου (4/5/24): Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου (16:30)

Αν δεν γνωρίζαμε ήδη τον πρωταθλητή στην Γερμανία, θα είχαμε ένα σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ ικανές ομάδες. Όμως η Λεβερκούζεν έχει τερματίσει ήδη στην κορυφή και η Μπάγερν έχει το μυαλό της στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Η διαφορά δε των 5 βαθμών από την 3η Στουτγκάρδη είναι αρκετή για να κάνουν rotation οι Βαυαροί.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατό ψηλότερα. Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παίζουν σε υψηλό ρυθμό, ψάχνοντας τα πολλά γκολ. Η Μπάγερν δεν περιμένουμε να μείνει άπραγη, οπότε βρίσκουμε αξία στο Goal/Goal και Over 2,5 σε απόδοση 1,62.

Χιρόνα – Μπαρτσελόνα (19:30)

Ντέρμπι Καταλονίας ανάμεσα σε δύο ομάδες βέβαια που δεν έχουν την παραμικρή έχθρα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν ονειρώδη σεζόν και μετά τον τερματισμό στην πρώτη τετράδα και τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, στοχεύουν στο να τερματίσουν όσο το δυνατό ψηλότερα. Η Μπαρτσελόνα ναι μεν έχει χάσει την μάχη με τον τίτλο και έχει ξεμείνει από στόχους. Παρόλα αυτά, θέλει έστω να τερματίσει στην 2η θέση.

Παιχνίδι με γκολ θα είναι αυτό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο είδαμε 6 γκολ, στην εκτός έδρας νίκη της Χιρόνα με 4-2. Οι γηπεδούχοι μετρούν 3/4 Goal/Goal και Over 2,5 στο πρωτάθλημα. Αντίστοιχα και η Μπαρτσελόνα έχει 3/3 Goal/Goal και Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Θα πάμε, λοιπόν, στα προγνωστικά στοιχήματος με το Goal/Goal και Over 2,5 σε απόδοση 1,62 στην Stoiximan.

Σασουόλο – Ίντερ (21:45)

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ειδικότερα, με μόλις 4 παιχνίδια να απομένουν, η Σασουόλο θέλει περισσότερους από 5 βαθμούς για να σώσει την χρονιά. Η Ίντερ έχει «καθαρίσει» και μαθηματικά με το πρωτάθλημα, οπότε πρακτικά παίζει χωρίς ουσιαστικό κίνητρο τα τελευταία της παιχνίδια.

Η φόρμα της Σασουόλο μόνο καλή δεν είναι. Αν δεν κερδίσει όμως και σήμερα την αδιάφορη Ίντερ στην έδρα της, τότε σχεδόν εξαλείφει και τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Θα πάμε με την κάλυψη του 1Χ σε απόδοση 2,40 στην Novibet.

Το Παρολί του Σαββάτου (4/5/24) – BetMarket Επιλογές

4/5, 14:30    ΑΓΓΤ    Ίπσουιτς – Χάντερσφιλντ    1 και Over 1,5 @1.42

4/5, 20:00    ΓΕΡ1    Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου    Goal/Goal και over 2,5 @1,62

4/5, 22:00    ΙΣΠ1    Χιρόνα – Μπαρτσελόνα    Goal/Goal και Over 2,5 @1,62

4/5, 22:00    ΙΤΑ1    Σασουόλο – Ίντερ    1Χ @2,40

Συνολική απόδοση: 8,94