Κωνσταντοπούλου: Αυτές οι μέρες είναι για την ειρήνη, την αγάπη, την ισότητα και την δικαιοσύνη

«Αυτές οι γιορτινές μέρες είναι για την αγάπη. Την Αγάπη που μπορεί να κινήσει βουνά. Την αγάπη που μπορεί να αλάξει τον κόσμο», αναφέρει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο μήνυμά της για το Πάσχα.

«Ας δώσουμε όλη μας την αγάπη στους ανθρώπους, στους δικούς μας ανθρώπους και σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Η δύναμη της αγάπης είναι η κινητήριος δύναμη, για να χτίσουμε έναν κόσμο όπως τον ονειρευόαστε και όπως τον αξίζουμε», υπογραμμίζει η κ. Κωνσταντοπούλου και συνεχίζει:

«Αυτές οι ημέρες είναι για την ειρήνη. Την ειρήνη που δεν υπάρχει παντού στον κόσμο. Την ειρήνη για την οποία πρέπει να παλέψουμε, υπερασπιζόμενοι τα κύματα του πολέμου, τους αδύναμους ανθρώπους. Αυτές οι μέρες είναι να σκεφτούμε πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους.  Εκείνος που το κήρυξε σταυρώθηκε, αλλά αναστήθηκε.

Αυτές οι μέρες είναι για την δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους. Δικαιοσύνη για όλα τα θύματα. Αυτές τις μέρες, της αγάπης, θα παλέψουμε για ισότητα, ειρήνη δικαιοσύνη.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες , σε όλους. Εύχομαι έναν κόσμο καλύτερο για όλες και όλους και πρώτα από όλα για τα παιδιά.

Γι’ αυτό τον κόσμο θα συνεχίσω να παλεύω, γι’ αυτόν τον κόσμο θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Χρόνια Πολλά.»