Κιμ Καρντάσιαν: Τι είπε για τον πόλεμο στην Γάζα – Διαδηλώτρια διέκοψε ομιλία της

Μία διαδηλώτρια διέκοψε την συζήτηση στην οποία έπαιρνε μέρος η Κιμ Καρντάσιαν και άρχισε να φωνάζει το σύνθημα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη». Τότε η γνωστή τηλεπερσόνα αποφάσισε να τοποθετηθεί για τον πόλεμο στην Γάζα.

Η Κιμ Καρντάσιαν συμμετείχε σε επιχειρηματικό φεστιβάλ στο Αμβούργο της Γερμανίας. Μόλις ανέβηκε στην σκηνή ένας διαδηλωτής την διέκοψε και άρχισε να φωνάζει και να επαναλαμβάνει συνεχώς: «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη».

Οι άνδρες της ασφάλειας οδήγησαν την διαδηλώτρια έξω από τον χώρο του φεστιβάλ. Ο διοργανωτής ζήτησε συγγνώμη από την Κιμ Καρντάσιαν για το επεισόδιο. Τότε εκείνη απάντησε: «Δεν πειράζει. Ελευθερώστε τους πάντες».

Η 43χρονη influencer φέρεται να είπε αργότερα: «Συμπάσχω με τον λαό του Ισραήλ και με εκείνους στην Παλαιστίνη. Συμπάσχω με όλους. Το μόνο που θέλουμε είναι να αισθάνονται όλοι ασφαλείς και ελεύθεροι».

«Νιώστε ασφαλείς. Και να είστε καλοί άνθρωποι και να φέρεστε με τον ίδιο σεβασμό που θέλετε να σας φέρονται. Είναι σίγουρα τρομακτικοί καιροί», φέρεται να σχολίασε η Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, η εμφάνιση της Αμερικανίδας σταρ στο φεστιβάλ θα κοστίσει περισσότερα από 1.000.000 ευρώ. Η Κιμ Καρντάσιαν αναμένεται να λάβει μία αμοιβή 700.000 ευρώ συν τα έξοδα για το ιδιωτικό της τζετ και τη συνοδεία της.

Ωστόσο η DailyMail.com ανέφερε ότι η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να εισπράξει αρκετά ως αμοιβή. Η 43χρονη εμφανίστηκε για 40 λεπτά στην εκδήλωση και μίλησε για την επιτυχία της εταιρείας της SKIMS καθώς και για το πώς έχτισε το προσωπική της εμπορική μάρκα και συγκέντρωσε την παγκόσμια προσοχή.