Home / Ψυχαγωγία / Δημήτρης Κοντόπουλος: «Με την Demy συνωμότησε το σύμπαν για να πάνε όλα λάθος στην Eurovision»
Δημήτρης Κοντόπουλος: «Με την Demy συνωμότησε το σύμπαν για να πάνε όλα λάθος στην Eurovision»
Τρίτη, 7.5.2024, 19:13
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδικημένη συμμετοχή” είπε ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη συνεργασία του με τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου, Silia Kapsis, ενώ αποκάλυψε με ποιον διαγωνιζόμενο έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

«Πρώτη φορά πηγαίνω στην Eurovision με την Κύπρο και είναι μεγάλη μας τιμή που το ΡΙΚ μας έκανε ανάθεση φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κομμάτι από έναν καλλιτέχνη πηγαίνει σε έναν άλλον. Το έχουμε δει πολλές φορές, όπως και το Euphoria ήταν για άλλον καλλιτέχνη, το πήρε η Loreen και είδαμε τι έγινε. Τις περισσότερες φορές είναι για καλό. Ούτε στην ελληνική συμμετοχή έκανε καλό (σ.σ. αναφερόμενος στην περσινή εκπροσώπηση της Ελλάδας και τη διαδικασία επιλογής) και στον Victor πέρυσι, ούτε στην Melissa. Αισθάνομαι άσχημα για αυτά τα δύο παιδιά» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδικημένη συμμετοχή. Με την Demy συνωμότησε το σύμπαν να πάνε όλα λάθος. Η Stefania θα ήταν μία επιλογή μου ξανά για την Eurovision και νομίζω ότι πρέπει να δοθεί και μία ευκαιρία στην Melissa».