Δεν θα γίνει η φημολογούμενη συνάντηση μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Χάρι όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Το αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι λέγοντας -όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ: «Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχών εικασιών σχετικά με το αν ο Δούκας θα συναντηθεί με τον πατέρα του κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς αυτό δεν θα είναι εφικτό λόγω του γεμάτου προγράμματος του βασιλιά. Ο Δούκας έχει βέβαια κατανόηση για το γεμάτο με υποχρεώσεις πρόγραμμα του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Πριν από την τελετή, ο Χάρι επισκέφθηκε το Armoury House σήμερα το απόγευμα για μια συζήτηση για τους Αγώνες Invictus με τίτλο «Πραγματοποιώντας μια παγκόσμια κοινότητα», την οποία φιλοξένησε η Louise Minchin.

Χρειάζεται δουλειά για να χτιστούν γέφυρες μεταξύ πρίγκιπα Χάρι και βασιλιά Καρόλου

Αντιδρώντας στην είδηση, ο ειδικός σε βασιλικά θέματα Richard Palmer δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail: «Θα είναι αξιοσημείωτο αν ο βασιλιάς και ο Χάρι δεν συναντηθούν καθόλου και ίσως ένα σημάδι του πόση δουλειά πρέπει να γίνει ακόμη για να χτιστούν γέφυρες ανάμεσά τους. ‘Υπήρξαν πολλές εικασίες στα μέσα ενημέρωσης ότι πατέρας και γιος θα συναντηθούν. Αν και εικασίες, και εγώ υπέθετα ότι θα συναντηθούν οι δυο τους».