Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μία στιγμή αφύπνισης – Ετοιμάζονται για νέο ξεκίνημα στην ζωή τους

Αν αισθάνεστε ότι αγνοείτε μια μικρή φωνή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που σας λέει ότι κάτι δεν είναι σωστό ή ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, τότε ίσως σας περιμένει μία στιγμή αφύπνισης. Θα έχει μία στιγμή που έρθετε απότομα σε επαφή με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Τέτοιες στιγμές που η πραγματικότητα γίνεται σκληρή μπορεί να σας σοκάρουν. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κατακλύζεσαι από γεγονότα ή ότι τα πράγματα καταρρέουν.

Το θετικό είναι ότι αυτές οι στιγμές μπορεί επίσης να αποτελέσουν τον απαραίτητο καταλύτη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Σύμφωνα με τον Danny Santos, αυτές οι στιγμές αφύπνισης μπορεί να έχουν πολλές μορφές και όλα εξαρτώνται από τις πλανητικές κινήσεις που συμβαίνουν στον γενέθλιο χάρτη σας.

«Στην αστρολογία, υπάρχουν πολλοί πλανήτες και διελεύσεις που οδηγούν σε βαθιά διαύγεια ή σε έναν σοβαρό έλεγχο της πραγματικότητας», λέει ο αστρολόγος. Οι μεγάλες μεταβάσεις στην ζωή συνήθως σηματοδοτούνται από εξωτερικούς πλανήτες όπως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ή από έναν κύκλο εκλείψεων.

Ο Κρόνος, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει το κάρμα. Όταν διέρχεται από το ζώδιό σας, μπορεί να σας ωθήσει σε μια περίοδο ανάπτυξης, ρίχνοντας φως στα πράγματα που έχετε παραμελήσει.

Για παράδειγμα, ο Danny Santos λέει ότι μπορεί να απολυθείτε από τη δουλειά σας, αλλά μόλις πάρετε μερικά μαθήματα, μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα για μια ακόμη καλύτερη δουλειά.

Ο Πλούτωνας φέρνει επίσης μαζί του μια αίσθηση μετασχηματισμού, αλλαγής και αναγέννησης – και αυτή είναι η τέλεια συνταγή για μια αφύπνιση. “Η επικράτεια του Πλούτωνα επικεντρώνεται σε ό,τι πρέπει να εξαλειφθεί και θα περιλαμβάνει τις περισσότερες φορές την αποβολή των περιττών αποσκευών, των τραυμάτων και της ενέργειας που δεν εξυπηρετεί πλέον”, λέει.

Εφόσον αγκαλιάσετε την αλλαγή, μπορεί να βγείτε από την άλλη πλευρά νιώθοντας εντελώς καινούργιοι.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για τα 3 ζώδια που θα έχουν μία στιγμή αφύπνισης

«Αν θα υπήρχε μια καλή περίοδος στη ζωή ενός Κριού για να βιώσει μια εντελώς νέα αρχή τότε αυτή θα ήταν τώρα», λέει ο Santos. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μοιραίος βόρειος κόμβος πέρασε από το ζώδιο του Κριού, μαζί με τον θεραπευτικό Χείρωνα και την ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου.

Ο Χείρωνας -ένα μικρό ουράνιο σώμα που αποκαλείται επίσης πληγωμένος θεραπευτής- λέγεται ότι φέρνει στην επιφάνεια πόνο από το παρελθόν όταν περνάει από τον χάρτη σας. Επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε, καθώς σας δίνει μαθήματα και πυροδοτεί σημαντικές συνειδητοποιήσεις.

Σύμφωνα με τον Santos, αυτό μπορεί να εμπνεύσει μια δραματική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, ένα άλμα προς νέους στόχους ή την ικανότητα να αγκαλιάσετε την πραγματική σας ταυτότητα. Αν κρύβατε ή καταπιέζατε κάτι, αυτές οι διελεύσεις θα μπορούσαν να σας εμπνεύσουν να γίνετε ο πιο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας.

Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη στον Κριό έβαλε επίσης τα πράγματα σε κίνηση. «Οι εκλείψεις είναι στιγμές στην αστρολογία όταν η συλλογική αστρολογική σελίδα γυρίζει και βρισκόμαστε στην ενεργοποίηση ενός νέου κεφαλαίου», αναφέρει ο αστρολόγος. Και συνεχίζει: «Όχι μόνο τις ημέρες που προηγούνται και μετά την έκλειψη νιώθουμε αυτές τις αλλαγές, αλλά οι κύκλοι των εκλείψεων μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις που διαρκούν για έξι έως 18 μήνες, ανάλογα με το ποια έκλειψη είναι».

Ο κύκλος της ηλιακής έκλειψης του Απριλίου ενεργοποίησε μια 20ετή περίοδο διαφώτισης για τον Κριό. Έτσι ο Santos υποστηρίζει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι πώς σύντομα θα έχετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας. Με απλά λόγια το αντίδοτο βρίσκεται στο δηλητήριο. Η μόνη διέξοδος σας είναι μέσα από την καταιγίδα οπότε μπορεί να νιώσετε δύσκολα μέχρι τα πράγματα να βελτιωθούν.

Ξεχάστε τον ανάδρομο Ερμή. Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2 Μαΐου. Στη συνέχεια θα υποχωρήσει ξανά στον Αιγόκερω από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι κάπως μεγάλη υπόθεση.

«Αυτή η ανάδρομη πορεία θα είναι το τέλος της καθόδου του Πλούτωνα μέσα από τους θαλάμους του Αιγόκερου από το 2008 και θα ολοκληρώσει τον κύκλο μετασχηματισμού των ζωών και των τοποθετήσεων των Αιγόκερων παντού τα τελευταία 15 χρόνια», λέει ο Santos.

Με δεδομένο ότι είστε ζώδιο της γης που υπερηφανεύεται για τη σκληρή δουλειά και την ανθεκτικότητα, η διέλευση του Πλούτωνα σας έχει κάνει να αμφισβητείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Αν βρισκόσασταν σε ένα τέλμα αυτοαμφισβήτησης η επαφή σας με την πραγματικότητα θα μοιάζει με μια ολοκαίνουργια έκρηξη αυτοπεποίθησης, καθώς και με την επιθυμία να σηκωθείτε και να προχωρήσετε.

Όπως λέει ο Santos, «η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα σε αυτό το ζώδιο θα απομακρύνει και τις τελευταίες ανησυχίες των Αιγόκερων, αναγκάζοντας [τους] να περάσουν από την τελική έναρξη αυτής της διέλευσης». Το υπόλοιπο της χρονιάς θα φανεί ιδιαίτερα μαγικό και διαφωτιστικό, ειδικά όταν ο Πλούτωνας εισέλθει ξανά στον Υδροχόο στις 19 Νοεμβρίου.

Όλα τα μεταβλητά ζώδια θα νιώσουν μια ιδιαίτερη αλλαγή στην κατεύθυνση της ζωής τους κατά τους επόμενους μήνες αλλά κανένα δεν θα αγκαλιάσει την ενέργεια των καρμικών αλλαγών και της προόδου όσο οι Ιχθύες.

Καθώς ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο σας, θα νιώσετε την ανάγκη να διορθώσετε την πορεία σας, να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας και ίσως ακόμη και να αποκτήσετε μια ή δύο νέες συνήθειες που θα αποφέρουν οφέλη μακροπρόθεσμα.

Για να εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, ο Santos λέει ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με το τι θέλετε στη ζωή σας, καθώς αυτές οι πλανητικές διελεύσεις θα σας διευκολύνουν όσο ποτέ άλλοτε να μεταμορφωθείτε σε αυτό που θέλετε να γίνετε. Σκεφτείτε την καθημερινή σας ρουτίνα, την καριέρα σας, τις φιλίες, τις σχέσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται ανανέωση.

Μαζί με αυτή τη διέλευση του Κρόνου, η έκλειψη στις 8 Απριλίου έδειξε επίσης τον Άρη σε σύνοδο με τον Κρόνο, και οι δύο βρίσκονταν στο ζώδιο των Ιχθύων. «Καθώς η έκλειψη έλαβε χώρα στον Κριό -ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη- η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύες προμηνύει μια περίοδο δράσης και κίνησης», λέει ο Santos.

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τη δομή, τη σταθερότητα και τους μακροπρόθεσμους στόχους, ενώ ο Άρης συνδέεται παραδοσιακά με το πάθος και την πρόοδο. Όταν τα προσθέσετε όλα αυτά μαζί, οι Ιχθύες μπορούν να περιμένουν μια απίστευτη μεταμόρφωση που θα συμβεί από τώρα μέχρι τον επερχόμενο κύκλο εκλείψεων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.