Home / Ψυχαγωγία / Survivor: Καταποντίστηκε στην τελική μονομαχία και αποχώρησε χωρίς καμία νίκη
Survivor: Καταποντίστηκε στην τελική μονομαχία και αποχώρησε χωρίς καμία νίκη
Παρασκευή, 26.4.2024, 01:21
Zappit@ZAPPIT_

Ποιος δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα, δις σε αυτή τη μονομαχία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Survivor;

Μια μάχη για την παραμονή στο Survivor ήρθαν να δώσουν, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ταξίδη, τον Θοδωρή Τουρκογέωργο, τον Γιάννη Περπατάρη και την Δώρα Νικολή που συνάντησαν… νύχτα τον Γιώργο Λιανό στον στίβο μάχης.

Εκεί δηλαδή όπου έμελλε να γραφτεί για κάποιον και η τελευταία σελίδα του βιβλίου για το ριάλιτι επιβίωσης που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο. Κι αυτό μιας και στο τέλος αυτής της αναμέτρησης, ένας ή μία θα έπρεπε να αποχαιρετήσει για πάντα το όνειρο του Survivor και να επιστρέψει με το επόμενο αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους παίκτες ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, σε αυτή τη μονομαχία δεν θα έπαιζαν ρόλο τα καλύτερα στατιστικά από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους αλλά θα προέκυπταν τα δυο ζευγάρια από κλήρωση. Έτσι, τα ματσαρίσματα είχαν κριθεί και οι τέσσερις μονομάχοι ρίχθηκαν στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο την παραμονή στο Survivor.

Πιο εύκολα σε αυτήν πλησίασαν η Δώρα Νικολή και ο Θοδωρής Τουρκογέωργος, οι οποίοι κέρδισαν τους δυο τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουν από τον πάγκο σαν θεατές την τελική μάχη.

Αυτήν δηλαδή που έδωσαν στη συνέχεια ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιάννης Περπατάρης. 3 – 0 έγραψε ο πίνακας του σκορ υπέρ του Χριστόφορου και ο Γιάννης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Αυτό το σκορ αυξήθηκε κατά έναν πόντο για τον πρώτο με αποτέλεσμα να κληθεί να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor ο Γιάννης Περπατάρης.