Home / Showbiz / Η Δώρα Αρχοντάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο από το Big Brother 1 – «Κανείς μας δεν είχε ιδέα τι θ’ ακολουθούσε»
Η Δώρα Αρχοντάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο από το Big Brother 1 – «Κανείς μας δεν είχε ιδέα τι θ’ ακολουθούσε»
Κυριακή, 5.5.2024, 16:31
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν ήταν τίποτα στημένο στο παιχνίδι μας. Γι’ αυτό το πρώτο Big Brother ήταν και το πιο αυθεντικό reality που έγινε ποτέ στην Ελλάδα”.

Τη Δώρα Αρχοντάκη τη γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το πρώτο Big Brother, που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2001. Η τραγουδίστρια εργαζόταν εκείνη την περίοδο σε διαφημιστική εταιρεία και το ειδύλλιο με τον συμπαίκτη της, Χρήστο, είχε τραβήξει τα βλέμματα των θεατών. Σήμερα μιλάει στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.

«Αν έμπαινα σήμερα σε ένα reality, θα το διαχειριζόμουν εντελώς διαφορετικά, γιατί θα ήξερα τι μπορεί να συμβεί μετά. Τότε δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν τόσος θόρυβος, πίστευα ότι θα με έβλεπαν οι γονείς μου και δυο-τρεις φίλοι. Έτσι, ήμουν τελείως ο εαυτός μου», δηλώνει η Δώρα Αρχοντάκη.

«Κανείς μας δεν είχε ιδέα τι θ’ ακολουθούσε. Γι’ αυτό το πρώτο Big Brother ήταν και το πιο αυθεντικό reality που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Δεν ήταν τίποτα στημένο στο παιχνίδι μας. Προσωπικά είμαι ο ίδιος άνθρωπος με τότε, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είμαι πια τόσο ευαίσθητη. Εξακολουθώ να είμαι αλλά τότε παραήμουν και ευαίσθητη και αφελής», παραδέχεται στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Big Brother.

«Γενικά δεχτήκαμε πόλεμο οι παίκτες του πρώτου Big Brother. Μας σνόμπαραν, μας κακολογούσαν, μας πρόσβαλλαν. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, πλέον όταν βγαίνεις από ένα reality οι πόρτες είναι ανοιχτές. Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν, εξαρτάται τι είναι αυτό που θέλεις και τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για να το κατακτήσεις», σημειώνει η Δώρα Αρχοντάκη.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αναφέρεται και στη συνεργασία της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το reality show του ΑΝΤ1.

«Οφείλω να πω, ωστόσο, ότι υπήρξα και πολύ τυχερή με ανθρώπους που συνεργάστηκα, όπως με τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά. Είχαμε πάει περιοδεία στην Αμερική το 2002, ήταν από τους λίγους καταξιωμένους καλλιτέχνες που δεν μας σνόμπαραν τότε. Με πήρε μαζί του, πέρασα καταπληκτικά και έχω να το θυμάμαι με αγάπη. Στεναχωρήθηκα πολύ με τον χαμό του. Δεν ήταν απλώς ένας σπουδαίος τραγουδιστής αλλά πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος με ζεστή καρδιά και χωρίς κόμπλεξ. Βοήθησε πολύ κόσμο», δηλώνει η Δώρα Αρχοντάκη.