Οδηγούμε το αγαπημένο στην Ελλάδα Benelli TRK 502X και μαγειρεύουμε ιταλικές συνταγές στο Τάλε Κουάλε.

Η σειρά Food & Ride του newsmoto επιστρέφει με μια δυνατή ελληνοϊταλική συνάντηση. Με πρωταγωνιστή το Benelli TRK 502X και τον σεφ του Τάλε Κουάλε, Παναγιώτη Δρακονταειδή, βρίσκουμε την ευκαιρία να ενώσουμε δύο κόσμους με πολλά κοινά: την οδήγηση και το φαγητό.

Η συνάντηση ξεκινάει με τον κατάλληλο τρόπο, δηλαδή οδηγώντας τη μοτοσικλέτα της Benelli στην Αττική. Τα δύο TRK 502X (ο σεφ είναι κάτοχος της TRK 502X εδώ και δύο χρόνια) με την απίθανη οδηγική συμπεριφορά μας προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς κάνοντας το νου να αδειάζει από την πίεση της καθημερινότητας.

Με σύμμαχο τον ροπάτο δικύλινδρο κινητήρα 500 κ.εκ., τις ποιοτικές αναρτήσεις με το θηριώδες ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, τα ισχυρά φρένα και την πολύ άνετη θέση οδήγησης, η μοτοσικλέτα της Benelli δίκαια έχει κατακτήσει την κορυφή σε πολλές αγορές της Ευρώπης, αλλά και στην Ελλάδα. Η ιταλικής της φινέτσα συνδυάζεται άψογα με την εργονομία και την ποιότητα δίνοντας στον οδηγό ένα αποτέλεσμα υψηλού οδηγικού επιπέδου.

Έχοντας αδειάσει από έγνοιες και έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες μετά την οδήγηση, φτάνουμε στην ελληνική τρατορία Τάλε Κουάλε. Εκεί, ο σεφ Παναγιώτης Δρακονταειδής μας ξεναγεί στα μυστικά της κουζίνας του και μας ετοιμάζει ένα πιάτο που συνδυάζει ιταλικά και ελληνικά υλικά.

Απολαύστε το βίντεο Benelli X Τάλε Κουάλε της σειράς Food & Ride.