Χαμός επικράτησε στο 10o live του J2US με πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη, τον Ίαν Στρατή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Ψινάκης ξάφνιασε τους πάντες με την κριτική του για τον Ίαν Στρατή, αφού παραδέχτηκε ότι δεν του ήταν ποτέ συμπαθής λόγω της Μαίρης Συνατσάκη.

“Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά” είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης και στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα, με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά και να εξηγεί γιατί δε συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Just the 2 οf us: Ξέσπασμα Ψινάκη κατά Συνατσάκη – Αντέδρασαν Aναστασοπούλου & Στρατής

Μετά το τέλος του live του J2US, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στις κάμερες και ήταν ξανά ιδιαίτερα επικριτικός κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

“Δεν έγινε κάτι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο κύριος Στρατής, που είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Να μετανιώσω γιατί; Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας”. Είναι πολύ κύριος. 

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Συνατσάκη: Ξεσπά κατά του Hλία Ψινάκη

Ήταν πρόστυχο. Άρχισε με τα metoo ως ο σταυροφόρος των metoo να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία μια βδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της, γιατί δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου. Αυτά εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα” είπε ο Ηλίας Ψινάκης.