Home / Ψυχαγωγία / Φαίη Σκορδά: «Θα μπορούσαν να με βγάλουν παπαρατσικές φωτογραφίες μετά το διαζύγιο, δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι»
Φαίη Σκορδά: «Θα μπορούσαν να με βγάλουν παπαρατσικές φωτογραφίες μετά το διαζύγιο, δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι»
Πέμπτη, 25.4.2024, 13:31
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν είναι όλοι “βλέπουμε κάποιον, πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες για να βγάλουμε λεφτά”. Μπορεί να έτυχε σε αυτούς”.

Συζήτηση για τις φωτογραφίες των παπαράτσι άνοιξαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο πάνελ του Fay’sTime το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4). Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τα καρέ που είδαν το φως της δημοσιότητας επ’ αμοιβή.

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήδη από τα προηγούμενα χρόνια λόγω των «Άγριων Μελισσών» και αργότερα στον Alpha, πριν γνωρίσει τη Δέσποινα, ήταν ένα πρόσωπο που απασχολούσε. Και το λέω εγώ γιατί τον παρακαλούσαμε να έρθει στην εκπομπή, γινόταν χαμός στα social», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εμείς όταν τον καλούσαμε στον ΑΝΤ1, στα social της εκπομπής γινόταν χαμός. Ο κόσμος ήθελε να τον δει», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Όσον αφορά τη λέξη «χυδαιότητα», δεν είναι πάντα έτσι. Ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο με εμάς. Εγώ τουλάχιστον οφείλω να το πω ότι πολλές φορές θα μπορούσαν να με βγάλουν φωτογραφίες. Αντιθέτως, με αγκάλιασε ο κόσμος. Αναφέρομαι στην περίοδο μετά το διαζύγιό μου», σχολιάζει σε άλλο σημείο της συζήτησης η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είναι όλοι «βλέπουμε κάποιον, πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες για να βγάλουμε λεφτά». Δεν είναι έτσι ο κόσμος, μπορεί να έτυχε σε αυτούς», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Στην περίπτωση της Δανάης μπορεί να ήταν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας, που να δούλευαν σε κάποιο site», κατέληξε η Φαίη Σκορδά, όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στο τρυφερό ενσταντανέ που απαθανάτισε ο παπαρατσικός φακός ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.