Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 3:10 μμ

Παρά την έντονη συγκίνηση της Ελεονώρας Μελέτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο «Ενώπιος ενωπίω» (ΑΝΤ1), ο Νίκος Χατζηνικολάου αντιμετώπισε ακριβοδίκαια την υποψήφια για την ευρωβουλή με τη ΝΔ. Ήταν αυστηρός, κάποιες φορές την πίεσε για απαντήσεις και σίγουρα το πολιτικό κομμάτι των ερωτήσεων δεν ήταν υγιεινός περίπατος για τη Μελέτη!

Κατά τα άλλα ο Χατζηνικολάου συμπεριφέρθηκε άψογα ως οικοδεσπότης στην καλεσμένη του, για αυτό και εκείνη αρκετές φορές συγκινήθηκε με τις εκπλήξεις του δημοσιογράφου στα εμβόλιμα βίντεο…

Η εκπομπή στα δυναμικά κοινά συγκέντρωσε 6,8%, ενώ στο σύνολο 7,6%.

Την ίδια ώρα «απέναντι» ο Αντώνης Σρόιτερ στην «Αυτοψία» (ALPHA) φιλοξενούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, για την ακρίβεια το ανάποδο συνέβη, αφού ο δημοσιογράφος κατέγραψε την περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα νησιά… Και συναντήθηκαν για τη συνέντευξη στη Νάξο.

Πέρα λοιπόν από τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός της εκπομπής… Η συνέντευξη έβγαλε την «είδηση» ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός για δυο θητείες! Δεν θέλει παραπάνω! Βέβαια του απάντησε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης λέγοντας ότι «Του το εύχομαι, αλλά τα εργαλεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική»!

Πάντως η συνέντευξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό πήγε εξαιρετικά καλά. Ήταν πρώτη σε τηλεθέαση, αν και δεν έπιασε τη… βάση που είναι το 10! Έτσι στα δυναμικά κοινά συγκέντρωσε 7,7%, ενώ στο σύνολο 9,4%.