Home / Showbiz / Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του: «Πήγα να τον αποχαιρετήσω εκεί που είχαμε πάει μαζί τελευταία φορά»
Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του: «Πήγα να τον αποχαιρετήσω εκεί που είχαμε πάει μαζί τελευταία φορά»
Πέμπτη, 25.4.2024, 23:39
Zappit@ZAPPIT_

“Πήγαμε μαζί με τον πατέρα μου και κάναμε ένα μνημόσυνο στον αδελφό μου” εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη με αφορμή την καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για ην αγαλλίαση  ψυχής που νιώθει στο Άγιο Όρος και την επίσκεψη στην οποία αποχαιρέτησε εκεί τον αγαπημένο του αδελφό.

Τα τελευταία έξι χρόνια επισκέπτεσαι συχνά το Άγιο Όρος. Η τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες μέρες μετά την απώλεια του μικρότερου αδελφού σου, Παντελή, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 28 ετών.

Πήγαμε μαζί με τον πατέρα μου και κάναμε ένα μνημόσυνο στον αδελφό μου. Το Άγιο Όρος είναι ένα μέρος που με βοηθάει να έρθω πολύ κοντά με τη συνείδηση μου, με τις πράξεις μου, με τον τρόπο που συμπεριφέρομαι, με το αν άλλαξα, με το πως θέλω να γίνω.

Ένιωσες καλύτερα με την τελευταία σου επίσκεψη στο Άγιο Όρος;

Ανακουφίστηκα. Πήγα να αποχαιρετήσω το αδελφό μου, στο μέρος που είχαμε πάει μαζί τελευταία φορά. Το τελευταίο μας ταξίδι ήταν στο Άγιο Όρος πριν από έναν χρόνο. Και μια εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή συζητούσαμε να ξαναπάμε.

Πώς αντιμετωπίζεις το κάθε τέλος που έρχεται;

Για μένα το κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Ένα τέλος ή μια τρικλοποδιά δεν σημαίνει ότι με απέτρεψε να φτάσω στον προορισμό μου. Με καθυστέρησε, αλλά για σημαντικούς λόγους, ώστε να πάρω περισσότερα εφόδια για να συνεχίσω.