Home / Showbiz / Έβελυν Καζαντζόγλου: «Κάθε μέρα θυσιάζω την προσωπική μου ζωή»
Έβελυν Καζαντζόγλου: «Κάθε μέρα θυσιάζω την προσωπική μου ζωή»
Παρασκευή, 26.4.2024, 00:06
Zappit@ZAPPIT_

“Έχω ζορίσει τον εαυτό μου αυτή την περίοδο να φτάσω σε κάποια επίπεδα και ίσως να μη χρειαζόταν” παραδέχεται η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα. Μεταξύ άλλων, δε, η εκθαμβωτική κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή την οποία και παραδέχθηκε πως θυσιάζει κάθε μέρα για τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες.

Έχεις κάνει θυσίες στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής;

Ναι, φυσικά. Κάθε μέρα τη θυσιάζω. Ειδικά αυτή την περίοδο που μιλάμε, έχω θυσιάσει το όνειρο μου να φύγω έξω. Δεν έχω προσωπική ζωή, δεν έχω δει πολύ καιρό φίλους μου, γιατί δουλεύω απίστευτες ώρες κάθε μέρα. Έχω ζορίσει τον εαυτό μου αυτή την περίοδο να φτάσω σε κάποια επίπεδα και ίσως να μη χρειαζόταν να γίνει αυτό. Θα μπορούσα να πω «Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς» και να αφιερώσω χρόνο στην προσωπική μου ζωή, στους φίλους μου, αλλά όχι! Δεν έχω χορτάσει ακόμα.

Γιατί αγαπάς τόσο να δουλεύεις στο εξωτερικό;

Γιατί ακόμη και ως άνθρωπος και χαρακτήρας ταιριάζω περισσότερο εκεί. Είναι ότι εγώ ως περσόνα νιώθω ότι ταιριάζω περισσότερο εκεί. Οι σκέψεις μου, οι ιδέες μου περνάνε πιο εύκολα στο εξωτερικό. Εδώ στις περισσότερες δουλειές θα πρέπει να εξηγήσω το γιατί κατέληξα σε αυτή τη σκέψη, ενώ στο εξωτερικό ο κόσμος, όσον αφορά τη μόδα, είναι ήδη αλλού. Βεβαίως έχει να κάνει και με τη χώρα που σου ταιριάζει. Εμένα, ας πούμε, μου ταιριάζει καλύτερα το Μιλάνο.