Home / Ψυχαγωγία / Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο»
Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο»
Πέμπτη, 25.4.2024, 01:43
Zappit@ZAPPIT_

“Η μηχανή βγήκε τελείως off, έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο” περιγράφει ο Ηλίας Βρεττός.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ηλίας Βρεττός, το βράδυ της Τετάρτης, όταν και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για το σοβαρό τροχαίο που υπέστη αυτή τη χρονιά το οποίο ήταν και το δεύτερο για εκείνον.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Βρεττός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος μου συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα, ένα από αυτά ήταν ένα τρακάρισμα που είχα με την μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας. Πολύ σοβαρό τρακάρισμα. Πάλι πολύ σοβαρό τρακάρισμα και με μηχανή αυτή τη φορά. Η μηχανή βγήκε τελείως off, έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, δεν προσπάθησα ούτε πρόλαβα να αντιδράσω».

«Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο και δεν έπαθα τίποτα πέρα από κάποια εγκαύματα τριβής, δόξα τω Θεώ, επειδή φορούσα τον εξοπλισμό μου. Κράνος, μπουφάν και γάντια. Αν μας ακούει αυτή τη στιγμή ο κόσμος και μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου σώθηκα γιατί φορούσα ζώνη και πολύ πρόσφατα σώθηκα επειδή φορούσα τον εξοπλισμό που πρέπει να φοράει κάθε μοτοσικλετιστής, μην καβαλάτε ποτέ χωρίς αυτά τα πράγματα».

«Εμένα σώθηκε η ζωή μου. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο, σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή. Ξαναέζησα κάτι περίεργο στην άσφαλτο και ξαναβγήκα ευτυχώς όρθιος και αλώβητος» πρόσθεσε, επίσης, ο Ηλίας Βρεττός στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.