Αυστραλία: Καταγγελία-σοκ της υφυπουργού Υγείας – «Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν»

Μια βουλευτής των Εργατικών στο Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, λέει ότι “ζει έναν εφιάλτη” μετά από μια νυχτερινή έξοδο στο Yeppoon, η οποία κατέληξε με την ίδια στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ότι είχε πάρει ναρκωτικά, κάτι που όπως λέει η ίδια δεν θυμάται.

Η Μπρίτανι Λάουγκα, βοηθός υπουργού Υγείας στην κυβέρνηση του Κουίνσλαντ, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την νάρκωσαν και της επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Η 37χρονη Lauga, έδωσε επίσημη συνέντευξη Τύπου, με την αστυνομία για περισσότερες από τέσσερις ώρες, περιγράφοντας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε για την τραγωδία που κατήγγειλε ότι υπέστη. Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμα Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Λίγο μετά την καταγγελία της στην αστυνομία, και την μεταφορά της στο νοσοκομείο, η βουλευτής είπε ότι έμαθε από φίλους της πως κυκλοφορούσε ένα βίντεο με το περιστατικό στο Snapchat.

Είχε τραβηχτεί από περαστικούς, στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Για τον λόγο αυτό, λέει ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να εξηγήσει στους ψηφοφόρους της στο Keppel, στο οποίο ανήκει και το Yeppoon, τι συμβαίνει και γιατί πήρε άδεια ψυχικής υγείας.