Ένταση επικρατεί από το πρωί στην Πάτρα με ομάδες αντιεξουσιαστών που αντιδρούν στη σύλληψη 38χρονου ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και σήμερα οδηγήθηκε σε στον ανακριτή και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι προσήχθησαν 25 άτομα που τελικά συνελήφθησαν αφού σύμφωνα με την αστυνομία κατά τη διάρκεια πορείας προκάλεσαν φθορές σε 7 αστικά λεωφορεία, διέκοψαν την κυκλοφορία και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Ακολούθησε επιχείρηση της αστυνομίας σε χώρο κατάληψης που είχαν συγκεντρωθεί οι αντιεξουσιαστές και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ρόπαλα, στουπιά, κενά μπουκάλια, πλαστικά δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, κράνη και αντισφυξιογόνες μάσκες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης μέχρι αργά το βράδυ ήταν σε εξέλιξη πορείες και συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών με την αστυνομία στην πόλη της Πάτρας να βρίσκεται σε επιφυλακή για την αποτροπή νέων επεισοδιών.

Στο μεταξύ όπως έγινα γνωστό στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί ο 38χρονος «αρχηγός» των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης».

Ο 38χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σήμερα, στον Ανακριτή Αθηνών.