Home / Ψυχαγωγία / Νίκος Παπαδάκης για «Πεντάμορφους»: «Κάποιοι έβαλαν από πάνω τις προσωπικές τους φιλοδοξίες»
Νίκος Παπαδάκης για «Πεντάμορφους»: «Κάποιοι έβαλαν από πάνω τις προσωπικές τους φιλοδοξίες»
Σάββατο, 20.4.2024, 17:37
Zappit@ZAPPIT_

«Υπήρχαν προβλήματα, όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν είναι πολλά άτομα», λέει ο Νίκος Παπαδάκης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα ο Νίκος Παπαδάκης. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την απόφασή του να γυρίσει από την Αμερική στην Ελλάδα, αλλά και για τους «Πεντάμορφους» (Όμορφος κόσμος το πρωί) στο Mega, σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση της Βίκυς Παγιατάκη.

«Δεν θεώρησα τον εαυτό μου κάτι ιδιαίτερο. Το είδα ως μία δουλειά, βοηθάει το κομμάτι να έχεις εμφάνιση, αλλά δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Τους ανθρώπους τους εκτιμώ για άλλα πράγματα, όχι για το εξωτερικό τους. Δεν υπήρξα ποτέ υπερόπτης. Για οτιδήποτε έχω κάνει έχω προσπαθήσει. Δεν είχα ποτέ πλάτες. Στο διαγωνισμό με πίστεψαν και με βοήθησαν, αλλά πήγα μόνος μου. Κάποια στιγμή πήγα στο νο1 γραφείο για ηθοποιούς στην Αμερική.

Είδα τους διευθυντές, μου είπαν ότι είχα 7 λεπτά, τα αγγλικά μου χάλια. Μου έκαναν αυτοί ερωτήσεις επειδή δυσκολευόμουν. Κάτι είδαν, δεν μου είπαν ποτέ. Μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα. Γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Είχα έρθει για διακοπές εδώ, μου πρότειναν το Lifestyle στο Alter και έμεινα. Έμαθα πολλά πράγματα, ήταν ωραία με τους συναδέλφους μου».

Για τους «Πεντάμορφους» ο Νίκος Παπαδάκης είπε: «Υπήρχαν προβλήματα, όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν είναι πολλά άτομα. Υπήρχαν στιγμές που ήταν καλά τα πράγματα και στιγμές που δεν ήταν. Δεν είναι λάθος αυτό που είπε η Βίκυ Παγιατάκη, αλλά ήταν λίγο στην υπερβολή του. Αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια… Θα ήταν μία καλή εκπομπή αν κάποιοι δεν έβαζαν προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από αυτό που μας κάλεσαν να κάνουμε εκείνη τη στιγμή».

Κλείνοντας, ο Νίκος Παπαδάκης είπε: «Έχω μία αγάπη και μία σχέση καλή με τη θρησκεία. Έτσι ήρθε και η αγιογραφία. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε περίεργοι, με είχαν ρωτήσει κάποια στιγμή αν πιστεύω, αν μου αρέσει, και είχα πει ότι είμαι κοντά στην εκκλησία. Εγώ δεν είμαι μοναχός, απλά αγιογραφώ. Είπα χαριτολογώντας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη ότι επειδή έχω ιερείς προγόνους, το εκμεταλλεύομαι και λέω “βοήθα και συ αν θες να βγεις καλός”. Βλέπω μετά τίτλους “Νίκος Παπαδάκης: Μιλάω με τους αγίους”. Το ακούω μέχρι και σήμερα. Δεν μιλάω με τους αγίους».