Home / Ψυχαγωγία / Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία»
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία»
Σάββατο, 20.4.2024, 16:52
Zappit@ZAPPIT_

«Προφανώς κι έχω άλλη στάση από τον πατέρα μου», λέει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα έδωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, αλλά και για τον πατέρα του.

«Επέλεξα να κατέβω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στη σ Στερεά Ελλάδα γιατί είναι η πατρίδα μου, η προσωπική μου Ιθάκη. Τα media δεν βοήθησαν πολύ. Το 70% των ανθρώπων που είδα από κοντά δεν με γνώριζαν. Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί βλέπω μία καθαρότητα στα μάτια του. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ήταν η σωστότερη επιλογή να θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης τον Δημήτρη Παπανώτα εκτός», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι ο πραγματικός πολιτικός είναι αυτός που θα πεθάνει φτωχός. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσει ο πατέρας μου και ούτε μπορώ να τον αναγκάσω. Η κρίση και η κατάσχεση του σπιτιού προφανώς και με επηρεάσε στην επιλογή μου να ασχοληθώ με τα κοινά».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πατέρας του για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απάντησε: «Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία. Προφανώς και έχω μία διαφορετική στάση. Σε έναν άνθρωπο 80 ετών που γεννήθηκε σε μία σπηλιά, σε ένα χωριό και έχει κάποιες ακραίες απόψεις, κάπως πρέπει να τον δούμε μειλίχια».

Πηγή εικόνας: NDP