Μαρίνα Σάττι: «Το Ζάρι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους – Έχουμε πάρει κάποια ρίσκα»

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ όσων ανέφερε μίλησε και για τις ποικίλες αντιδράσεις  και τα σχόλια γύρω από το κομμάτι «Ζάρι».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους. Έχουμε πάρει κάποια ρίσκα, σίγουρα δεν πατάει σε τόσο γνώριμους μουσικούς δρόμους. Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο και να εκφράζει τους νέους», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να “γυαλίζω” τα πράγματα».

«Πάντως, για μένα προσωπικά είναι επιτυχία το ότι κατάφερε να επικοινωνήσει κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες. Υπάρχουν πολλές παράμετροι στη Eurovision που ο πολύς κόσμος ίσως δεν γνωρίζει», σημείωσε η Μαρίνα Σάττι η οποία ευτυχώς αισθάνεται αυτοπεποίθηση και έτοιμη για την πρόκληση της Eurovision.

Στη συνέχεια, κατέστησε σαφές πως η ίδια ποτέ δεν υπονόησε πως όσα έδειξε στο κλιπ της εκπροσωπούν την πατρίδα μας. «Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα», τόνισε η τραγουδίστρια η οποία είπε στην συνέχεια: «Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι “η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε”, δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση και εγώ περιφραστικά τελοσπάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα. Ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές, σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό».