Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έκανε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ανέφερε ότι έχει βάλει «λάδι» στην Μαρίνα Σάττι.

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη θα σταματήσει για πάντα ή για λίγο; Γιατί η Ελένη είναι πολύ έξυπνη! Την αγαπώ πολύ. Εγώ ήμουν το γούρι της και για πολλά χρόνια ξεκίναγε ο «Πρωινός Καφές» με τον Λευτέρη Πανταζή».

Σχετικά με την Μαρίνα Σάττι και την συμμετοχή της στην Eurovision, εξήγησε ότι: «Στην Μαρίνα Σάττι έχω βάλει «λάδι» εγώ. Θα μου πεις, τι λάδι; Πριν από πολλά χρόνια έκανα μια παραγωγή στο Γυάλινο Θέατρο και ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, η κόρη μου, η Μαρίνα Σάττι και πολλά άλλα νέα παιδιά που τώρα κάνουν όλοι καριέρα.

Εκεί έβγαινε και έλεγε ένα τραγούδι, τις «Κούπες» και ήθελα να της κάνω παραγωγή. «Θα κάνω εγώ την παραγωγή σου» της είχα πει αλλά εν πάση περιπτώσει χαθήκαμε. Την αγαπώ όμως πολύ γιατί είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, χορεύει, έχει άποψη και είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο».

«Το «Ζάρι» όσο το ακούς, σ’ αρέσει και πιο πολύ. Κάτι έχει και βέβαια θα το βάλω στο πρόγραμμα μου. Η Μαρίνα Σάττι πέρασε ένα σοκ με την απώλεια του πατέρα της. Ήταν φίλος μου. Της εύχομαι δύναμη και όλοι οι Έλληνες να της δώσουμε θετική αύρα και καλό φως για να μας φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Μακάρι να είμαστε πρώτοι στην Eurovision», σημείωσε.