“Η Αναστασία είναι η γυναίκα μου, είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου. Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, ήταν γύρω στα 180 άτομα. Φώναξα μόνο ανθρώπους καρδιάς, όλοι δέχθηκαν και ήρθαν. Η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου. Δεν έχω περάσει καλύτερα! Με συνεπήρε μια απίστευτη συγκίνηση. Το γεγονός πως είχαμε τους δικούς μας ανθρώπους στην πατρίδα μου για εμάς από καρδιάς… Έγινε ένα φοβερό γλέντι και έχω να το θυμάμαι. Η συνταγή του κλειστού γάμου σε μας πέτυχε. Η ημέρα του γάμου είναι ιερή για μένα και χαίρομαι που δεν την έκανα κοσμική. 

Διαβάστε επίσης: Hλίας Bρεττός: Οι ευχές της συζύγου του, Aναστασίας για τα γενέθλιά του! “Στη νέα δεκαετία θα είμαι δίπλα σου”

Θέλω να πω ότι είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την ημέρα του γάμου. Δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, τι άλλο να πω; Τα έκανα όλα παραδοσιακά, γιατί έτσι ήθελα να το ζήσω. Ήθελα να κλείσει το ίδιο τέλεια αυτή η υπέροχη βραδιά” εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη, τον Σεπτέμβριο του 2022.