Σε ισχύ από την Πέμπτη (25/4) έχει μπει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για το Πάσχα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά αυτή την Κυριακή (28/4) για τις τελευταίες πασχαλινές αγορές.

Το προτεινόμενο ωράριο στην Θεσσαλονίκη

Το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είναι συνεχές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, τα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

ADVERTISING

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 10 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Το προτεινόμενο ωράριο στην Αθήνα

Το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών είναι συνεχές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 9 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα καταστήματα

Την Κυριακή του Πάσχα (5/5), την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.